Târgu Mureş
30 May, Thursday
14° C
TOP

Review The BackStage

The BackStage is back!!

Mai luminos, mai primitor și mai aerisit 😀

Pentru cei care nu au ajuns încă în noul BackStage vă povestim, și arătăm, noi puțin cum este 🙂

Localul este mult mai luminos față de cum era înainte, persistă lemnul și cărămida, este destul de spațios și are o capacitate de 70 locuri, nouă mese, cinci locuri la bar. Ca să fiți în siguranță, sunt două uși de acces! Pentru amenajarea localului s-a ales stilul industrial cu tente de steampunk, barul și sistemul de iluminat fiind elementele de bază.

BackStage își așteaptă clienții zilnic la o cafea bună, un suc, ceai, sau o bere, un cocktail bun, bun! Meniul cuprinde o gamă largă de băuturi nonalcoolice și alcoolice, 17 feluri de bere (și mai sunt câteva pe drum) bine alese din diferite țări, o selecție bine gândită de vinuri și cocktail-uri cu care, sincer, merită să se laude!! Prețurile sunt pentru toate buzunarele, ele pornesc de la 5 lei și ajung la 226 lei – băutura la acest preț fiind un rom distilat din anul ’86 și anume El Dorado 25 y.o Special Vintage la 40 ml.

Ca și băutură, BackStage vă recomandă: berile din categoria 15 lei – măcar o dată (nu veți regreta acei bani), cocktail-ul Hemingway Daiquiri și Sazerac – conțin numai alcool – din categoria True Classics, La Revolution – un cocktail din categoria Our Specials și Tropical Bronzer. Pe deviza spune barmanului ce îți place și el va știi ce să-ți pregătească de băut! 😉

Noi am încercat un cocktail dulce-amărui (specialitate de-a lor) și vă spunem că…ne-a plăcut! 😀

În BackStage muzica este bine aleasă și se mulează pe intervalul orar al zilei – jazz, funck, soul, puțin hip-hop clasic, hardpop toate formează un playlist care nu se repedă niciodată!

Important de reținut: persoanele sub 18 ani nu primesc băuturi alcoolice iar după ora 22:00 nu au acces în local!

Evenimentele nu lipsesc, fie că sunt tematice gen boardgame care are loc duminica, karaoke night joia, lazysunday sau concerte live, standup comedy cu artiști locali și pe viitor evenimente culturale.

the-backstage-12

Da se țin concerte, da se fac party-uri, private party-uri dar BackStage vrea să se axeze mai mult pe evenimente culturale și să încurajeze socializarea! Hai la o cafea, uită de telefon, socializează, fă-ți prieteni noi, comunică, vorbește mult dacă vrei, râzi, află lucruri din jurul tău, de la oamneii de lângă tine! Sprijinirea comunității locale, a artiștilor mici dar mari este un alt proiect de-al lor pe care ăl vor pune în aplicare în viitor! Bravo guys!!

Trebuie să vă spunem că interiorul va mai “suferi” mici modificări, “împodobiri” iar din aprilie se dorește deschiderea unei terase primitoare și însorite.

Un local fain, cu o echipă tânără și primitoare, cu idei faine și mai altfel!

Hai la o poveste in The BackStage, fie că e zi, fie că e seară!

Photo credit Dorin Bonta
www.dorinbonta.ro

    The Backstage

  • Piața Trandafirilor nr.53, Tîrgu Mureș
  • 07422 544 69
  • Luni-Joi: 09:00–00:00 Vineri-Sâmbătă: 09:00–03:00
  • Duminică: 16:00–00:00

Comments (2)

  • Seb

    Aproape au trecut 10 ani de pe vremea lui Clau si Titi :). Mama ce mai chefuri am tras acolo. Pana si nevasta acolo mi-am intalnit-o…

    reply

Post a Comment