Târgu Mureş
05 Dec, Tuesday
-4° C
TOP

The Fittest in Town, Man & Woman

Este timpul să intrăm în sălile de sport pentru a ne menține fit, frumoși și sănătoși.

CrossFit Târgu Mureș a organizat pe toată durata verii antrenamente în aer liber, la Platoul Cornișa, și pentru că toamna își intră tot mai mult în drepturi organizează un ultim (probabil) antrenament în natură. 🙂

Acest antrenament va fi, de această dată, un concurs adresat atât amatorilor cât și profesioniștilor.

Astfel ziua de duminică, 14 oct.2018, în intervalul orar 10:00 – 18:00, la Platoul Cornișa se face sport din plăcere, din dorința de a avea un corp și organism cât mai frumos, tonifiat și sănătos.

În urma concursului organizat de echipa CrossFit se va alege cel mai fit bărbat și cea mai fit doamnă/domnișoară din oraș.

Dacă te tentează, dacă vrei să câștigi premii substanțiale, curaj! înscrie-te accesând acest LINK!

Taxa de înscriere este de 50 lei.

Pentru informații suplimentare apelează cu încredere acest nr. 0722.310.450.

În cazul în care vremea nu va ține cu organizatorii consursului și ai lui participanți, toată activitatea se va desfășura în sala CrossFit din str.Livezeni nr.2.

Să-ți dau și câteva idei despre acest CrossFit? 😀

CrossFit este un program de pregătire fizică generală constituit din mișcări funcționale executate cu o intensitate ridicată ce variază constant. Este un program care îți solicită toate cele zece abilități fizice generale: anduranță cardiovascular-respiratorie, acuratețe, agilitate, coordonare, echilibru, flexibilitate, forță, putere, rezistență, viteză.

În prezent, CrossFitul reprezintă cea mai complexă metodă de fitenss.

Cea mai sigură metodă de a afla totul despre acest crossfit este de a fi prezent pe data de 14 oct.2018 la ora 10:00 la Platoul Cornișa sau în sala celor de la CrossFit Târgu Mureș. 😀

Hai la sport! Pleacă cu premii și mai sănătos! 😉

Post a Comment