Târgu Mureş
25 Jun, Tuesday
21° C
TOP

The Office Pub

The Office Pub (Clubul Presei) este situat pe strada Bolyai, nr.18, într-o curte interioară, ferit de agitația orașului.

Office-ul a amenajat, chiar la intrare în bar, o nu foarte mare dar plăcută, cu umbră și muzică rock, terasă unde poți sta liniștit cu prietenii la bere!

Barul este situat underground și, fără alte comentarii, are un design unic. Nu este foarte mare dar spațiul este suficient permitând organizarea de concerte live, seri tematice sau, chiar și, piese de teatru. Serile se lasă cu balade rock, băutură, râsete și chef de viață.

Dacă este vară, toată distracția se mută sus pe terasă.

Liniștită în timpul zilei, plină și cu forfotă pe timpul nopții, terasa de la Office este locul potrivit unde poți merge vara să asculți o muzică bună, rock, să socializezi, oamenii fiind foarte prietenoși, să bei un mojito, un Jagermeister (un Jager Bomb poate), o bere rece, sortimentele fiind tot mai multe sau unul din multele shot-uri localului (Godfather, B-52Bomber, The Rocker, The Shocker, Heart Stopper, Hell Yeah sau Cherry Orgasm).

Tot aici te poți răcori cu fresh-uri, limonadă, cocktail-uri alcoolice sau non-alcoolice. Prețurile sunt accesibile, berea începe de la 5 lei, mojito este la 9 lei, ciocolata caldă la 6 lei, shooters la 7 lei, cocktail-uri la 11 lei.

Dacă îți place rock-ul, dacă îți place să îl asculți la o bericică în timp ce schimbi o vorbă cu pritenii, sau dacă vrei o după amiază liniștită, la umbră sau o seară mai altfel,hai la The Office Pub!

Un pub rock cu tărie și personalitate!

    The Office

  • Strada Bolyai, Tîrgu Mureș
  • 0265 212 125
  • Luni: 10:00–03:00 Marți-Miercuri: 10:00–00:00
  • Joi: 10:00–02:00 Vineri-Sâmbătă: 10:00–04:00
  • Duminică: 10:00–00:00

Post a Comment