17 Jun, Monday
0° C
TOP

The Shiver Show

Sigur, dar sigur ați fost până acum la cel puțin un party și l-ați întâlnit acolo, ați făcut cunoștință cu muzica lui și ați dansat toată noaptea! 😀

La show-urile sale, mii de mâini dansează, în aer, în același ritm. Sute de luminițe se plimbă de la stânga la dreapta în timp ce tot atâtea fețe zâmbitoare se bucură de muzică.

DJ Shiver reușeste să adune mii de petrecăreți la evenimentele sale, iar acum se întoarce acasă cu The Shiver Show, conceptul de party la care orice iubitor de muzică ar trebui să ajungă cel puțin o dată.

După un turneu scurt alături de Sean Paul în Italia, DJ SHIVER, pe numele său real Alexandru Raul Gherman, se întoarce acasă pentru un show de neuitat. Artificii, CO2, confetii, lasere, lumini de toate culorile și muzică pentru toate gusturile. Asta înseamnă, în câteva cuvinte, show-ul pe care DJ-ul originar din Tîrgu Mureș îl pregătește pentru orașul său natal, pe data de 26 august 2017 începând cu ora 20:00, la Complexul Weekend.

Sunt foarte fericit că am fost invitat să aduc show-ul meu acasă. Mă bucur foarte mult că pot să împart veselia asta cu toți prietenii din Tîrgu Mureș. O să fie o petrecere cu tema Home Sweet Home.

spune Alexandru.

DJ Shiver, după cum îl cunoaște toată lumea, activează în domeniul muzical din anul 2008, iar “acesta e doar începutul”, după cum spune. În ultimii ani a participat la sute de petreceri și festivaluri din țară cât și din străinătate.


Pe scenă, în seara zilei de 26 august vor mai urca de scenă ZO și Andreea Veder!

Intrarea la eveniment este liberă!

Vă urez distracție faină și multă! 😀

Post a Comment