Târgu Mureş
22 Sep, Wednesday
7° C
TOP

The Sound You Need Party

G. Café organizează de această dată o petrecere puțin mai diferită de cele cunoscute până acum. Poți fi sigur de faptul, că nu vei sta toată noaptea în scaun. Muzica va fi asigurată de  DjTom Ro și Dirt Fun. Genul principal de muzică va fi deep&tech house, completat desigur de alte melodii.

Petrecerea va avea loc, pe data de 7 decembrie, de la ora 22:00. Cine nu ar vrea să meargă la o distracție modernă, unde atmosfera vibrantă și energizantă te scoate de lângă masă? Dacă și tu simți așa, ești bine-venit!

 

G. Café ezúttal eltér egy kicsit, a megszokott buliktól és egy teljesen újjal vár. Biztos lehetsz benne, hogy nem fogsz egész este a székedben ülni, mivel a hangulat garantált! A zenét DjTom Ro és  Dirt Fun. Többnyire deep&tech house-ot játszanak, de természtesen több zenei műfajt is ötvöznek, a jó hangulat megteremtéséért.

Az eseményre december 7-én kerül sor, 22:00 órai kezdettel. Ki nem szeretne részt venni egy modern, szórakoztató bulin, ahol az energia és a jó hangulat egyszerűen kihúz a székből? Ha te is így látod, ne felejtsd el feljegyezni a naptáradba az eseményt!

Post a Comment