Târgu Mureş
30 May, Thursday
13° C
TOP

„Toate mi se întâmplă numai mie“ se joacă la Teatrul Național

Prima zi a lunii iunie îți aduce pe scena Teatrului Național un one man show care se așteaptă a primi prezența și aplauzele tale!

Spectacolul regizat de Laura Moldovan pune în valoare talentele comice ale tânărului actor Cristian Iorga, care întruchipează multiple ipostaze ale celui căruia ghinionul pare să îi fi devenit nume de familie. Fie că vrea să își găsească jumătatea (sau măcar o aventură pasională) pe internet şi stabileşte o întâlnire într-un loc public, cu rezultate memorabile nu în cel mai bun sens al cuvântului, fie că ajunge în faţa psihologului şi îi destăinuie cele mai incomode întâmplări sperând să primească un sfat eficient, fie că se trezeşte la capătul răbdării şi începe să creadă că salvarea se află pe lumea cealaltă, personajul ajunge în faţa publicului, căruia îi face o demonstraţie de umor tragic şi de ambiţii ratate, care maschează un caracter sensibil şi plin de iniţiativă.

Efervescent, surprinzător, ireverenţios şi, pe alocuri, tandru, „Toate mi se întâmplă numai mie“ spune trei poveşti în care vom recunoaşte o fărâmă din aşteptările noastre neîmplinite pe care le-am întâmpinat fie printr-un hohot de râs ironic, fie printr-o criză de nervi sau de plâns eliberatoare. În orice caz, spectacolul va avea un rol terapeutic.

Hai, îndrăznește să ți se întâmple o seară cu haz nebun şi cu tâlc amar pe textele lui Mihai Ignat, autorul piesei de mare succes „Crize sau încă o poveste de dragoste“.  

Reprezentaţia va avea loc marţi, 1 iunie 2021, de la ora 19:30, la Sala Mică a Teatrului Național.

Spectacolul durează 1h 30 min (fără pauză) şi este recomandat persoanelor cu vârsta 🛑 14 ani +

Spectacolul va avea supratitrare în limba maghiară.

Biletele pot fi achiziţionate online de AICI!

Casa de bilete este deschisă de luni până vineri între orele 11:00 – 18:00 şi cu o oră înaintea reprezentaţiilor.

„Toate mi se întâmplă numai mie“ ? Hai să vedem dacă chiar este așa? 😉 Ne vedem la teatru, da?

Consumă mai mult teatru, consumă-l că-ți face bine! 😀

Post a Comment