Târgu Mureş
21 Sep, Thursday
23° C
TOP

Transilvania Shorts 2017

TRANSILVANIA SHORTS vă invită săptămâna aceasta cu mic, cu mare la cea de-a doua ediție. După ce poposește la Sibiu, festivalul de scurtmetraje rămâne la noi peste weekendul 18-19 martie la Cinema Arta.

Dacă nu ați mai auzit de el, TRANSILVANIA SHORTS [TS] poate fi un instrument util oricărui regizor, pentru a promova filmul său de scurtmetraj, și a primi răspunsul publicului. Filmele selectate în competiția festivalului sunt promovate, proiectate în cadrul evenimentului, și evaluate cu suportul unei echipe de experți din industrie, iar filmele câștigătoare sunt promovate și prezentate în cadrul altor evenimente cu proiecții de film, în România, în anul următor evenimentului. Pe scurt, Transilvania Shorts susține regizorii pentru a obține recunoașterea publică, și pentru a fi premiați pentru munca lor.

Cele 50 de filme de scurtmetraj provin din aproape toate colțurile lumii: Austria, Australia, Belarus, Belgia, Canada, Cehia, China, Congo, Croația, Elveția, Franța, Finlanda, Germania, Grecia, Italia, India, Moldova, Nambia, Polonia, România, Spania, UK și SUA.

Puteți vedea programul festivalului aici, să dați join la event și nu uitați că toate filmele sunt subtitrate în engleză!

Eu de-abia aștept să văd scurtmetrajele din toate categoriile, haideți și voi! 😉

Post a Comment