Târgu Mureş
24 Apr, Wednesday
17° C
TOP
cineplexx

Trei filme noi la Cineplexx!

PREMIERĂ: 8 martie

VERSIUNI DISPONIBILE: 2D dublat în limba română, 2D dublat în limba maghiară

GEN: Animaţie, Comedie, Aventuri

DISTRIBUȚIE: Robert Naylor, Wyatt Bowen, Skyler Clark, Eleanor Noble

SINOPSIS

În timp ce tovarășii săi au devenit cu toții albi, Katak este încă mic și gri. Pentru a dovedi că a crescut și pentru a îndeplini ultima dorință a mult iubitei sale bunici, Katak pornește într-o călătorie periculoasă spre nord.

PROGRAM:

2D DUBLAT ÎN LIMBA ROMÂNĂ: BILETE AICI

2D DUBLAT ÎN LIMBA MAGHIARĂ: BILETE AICI

PREMIERĂ: 8 martie

VERSIUNI DISPONIBILE: 2D subtitrat în limba română

GEN: Comedie, Romantic, Dragoste

DISTRIBUȚIE: Virginia Gardner, Dylan Sprouse

SINOPSIS

Continuând povestea primului film, “Fericirea începe azi”, Abby și Travis se trezesc după o noapte nebună în Vegas căsătoriți accidental. Alături de cei mai buni prieteni ai lor și cu câștigurile de poker de șase cifre ale lui Abby, ei călătoresc în Mexic, unde se bucură de o lună de miere sălbatică și luxoasă. Dar, pe măsură ce haosul îi urmărește la fiecare pas, ei trebuie să decidă dacă ar trebui să rămână împreună – sau dacă această căsătorie este doar un alt dezastru care așteaptă să se întâmple.

PROGRAM:

2D SUBTITRAT ÎN LIMBA ROMÂNĂ: BILETE AICI

PREMIERĂ: 8 martie 

VERSIUNI DISPONIBILE: 2D subtitrat în limba română

GEN: Horror

DISTRIBUȚIE: Betty Buckley, DeWanda Wise, Veronica Falcón, Matthew Sato

SINOPSIS

Când Jessica (DeWanda Wise) se mută înapoi în casa copilăriei sale cu familia, cea mai tânără fiică vitregă a sa, Alice (Pyper Braun), dezvoltă un atașament straniu față de un ursuleț de pluș pe nume Chauncey pe care îl găsește în subsol. Alice începe să se joace cu Chauncey jocuri care, din amuzante și copilărești, devin din ce în ce mai sinistre.

Pe măsură ce comportamentul lui Alice devine de-a dreptul îngrijorător, Jessica intervine doar pentru a-și da seama că Chauncey este mult mai mult decât simplul ursulețul de pluș pe care ea îl credea.

PROGRAM:

2D SUBTITRAT ÎN LIMBA ROMÂNĂ: BILETE AICI

Timpul petrecut cu familia este de neprețuit, iar când vrei să organizezi o activitate la fel de plăcută pentru cei mici cât și pentru părinți, nu e nimic mai potrivit decât o ieșire la cinema. De aceea, ne-am gândit să adaugăm plus valoare experienței de familie la cinema și punem la dispoziție mai multe pachete promoționale cu prețuri speciale pentru familii la animațiile din program. 

Bucură-te de film și de prețurile speciale cu oricare Family Pack potrivit pentru tine și ai tăi. 

Pachetele Family Pack 2-3-4 persoane sunt disponibile doar la casele de bilete, sunt valabile pentru filmele de animație (2D și 3D) și implică prezența a cel puțin un copil. Promoția nu se aplică la avanpremiere. 

Post a Comment