18 Jun, Tuesday
0° C
TOP

Turneul Phoenix “Sinteza – Rapsodia”

După anul 2017, în care mitul a aniversat 55 de ani de la geneză, Phoenix se întoarce în fața publicului cu un proiect inedit: o sinteză între ciclul Anotimpurilor prezente pe albumul „Cei ce ne-au dat nume” și Rapsodia 1, emblematică pentru George Enescu.

Ca în orice proiect inițiat, starea de a fi a păsării Phoenix este și aici cea de dăruire, şi într-o continuă luptă cu diferitele cortine ale fiinţei, ea regândește mereu construcţia actului artistic. Astfel, își propune răspunsul printr-o sinteză între celebrele „Anotimpuri”, din timpul celor care „ne-au dat nume” (muzică arhaică, cu trimiteri profunde, dar trăită prin forța instrumentelor moderne) și sensibilitatea clasică a marelui compozitor Enescu.

Proiect de înaltă ținută culturală, „Sinteza” își propune a fi un concert caracterizat prin accesibilitate, cu toată-i mirifica metaforie, un concert în care acordurile rock și ethno-rock care au transformat formația Phoenix în unicat vor purta permanentul mesaj – unul de chemare spre rădăcininile lipsite de atenție.

Concertul va avea loc la Palatul Culturii din Târgu Mureș pe 12 februarie, la ora 19:00.

Biletele se pot achiziționa pe bilete.ro, în oficiile Poștei Române, în magazinele Inmedio (semnalizate cu “Bilete.ro”) și în magazinele Germanos. Fiecare bilet achiziținat va fi însoțit de un CD Phoenix cadou!

Post a Comment