Târgu Mureş
02 Dec, Thursday
10° C
TOP

Turneul ”Piazzolla o poveste autentică”

ArgEnTango – un proiect unic în România – va parcurge 10 oraşe ale ţării între 15 aprilie şi 9 mai pentru a prezenta în cel mai autentic mod cu putință muzica lui Astor Piazzolla.

https://www.youtube.com/watch?v=Ya–_G0nC5k

Pentru acest turneu, binecunoscuta cîntăreaţă Analia Selis abordează un nou stil de interpretare, pe care l-a deprins în urma unei călătorii la Buenos Aires unde a cunoscut-o pe Amelita Baltar, cea care a fost iubita şi cântăreaţa favorită a lui Piazzolla, fiind cunoscută sub numele de “Vocea lui Piazzolla”.

Ceea ce nu puteau artiştii să găsească în România era un interpret la bandoneon, pe care l-au invitat din Argentina. Este vorba despre Omar Massa, venit special pentru acest proiect.

Turneul „Piazzolla, o poveste autentică” are în centru o puternică tripletă argentiniană formată din Analia Selis (voce), Mariano Castro (pian) și Omar Massa (bandoneon), cărora li se alătură doi muzicieni români de imensă valoare, Răzvan Suma (violoncel) și Rafael Butaru (vioară).

Aranjamentele sunt făcute de Mariano Castro special pentru acest proiect.

ArgEnTango își propune să arate publicului şi o latură necunoscută a lui Astor Piazzolla, să îl prezinte aşa cum nu a fost văzut şi auzit niciodată în România.

Evenimentul va avea loc în seara zilei de 16.04.2016, ora 19:00, la Palatul Culturii.

Biletele se găsesc la casieria Palatului Culturii din Tîrgu Mureș.

  • Palatul Culturii
  • Sâmbătă 16 aprilie 19:00

Post a Comment