Târgu Mureş
21 May, Tuesday
27° C
TOP

UMFST Bike Days – Concurs Național de Mountain Bike

Bike, bicycle… I just wanna ride my bicycle!  🚴🏻‍♂️ 🚴🏻‍♀️

UMFST Târgu Mureș organizează în perioada 15 – 16 iunie 2019, a doua ediție a concursului național de mountainbike UMFST Bike Days, care include Cross-Country Olimpic (XCO), Cross-Country Point-to-Point (XCP), Cross-Country Marathon (XCM) și traseul E-Bike, adresându-se sportivilor din categoriile elite și amatori.

Organizatorii îți oferă două zile cu trasee distincte, pregătite de către Lucian Logigan, campion național și balcanic, în care vei simți spiritul autentic al mountainbike-ului!

Startul și sosirea vor fi amenajate în campusul universității, iar pasionații de mountain bike vor pedala pe frumoasele dealuri din Transilvania, prin livezi și păduri, locuri ferite de agitația cotidiană și poluarea orașelor, simțind adrenalina pe două roți.

Între competiții, în calitate de participant te vei putea relaxa la complexul acvatic al universității, la evenimentul Chill&Vinyl, cu muzică de pe vinyluri, proiecții, mapping 3D, lumini și te vei putea bucura de multe alte surprize concepute de oameni pasionați și creativi!

Ce zici? Te bagi?  😀

Informații suplimentare despre înscrierea la concurs, tarife și trasee se pot obține accesând site-ul: bikedays.umfst.ro

Comments (1)

  • UMFST Bike Days

    Mulțumim pentru share! Vă așteptăm cu drag și emoție! #goodvibes #notjustabikecontest

    reply

Post a Comment