Târgu Mureş
30 May, Thursday
14° C
TOP

Un bărbat şi mai multe femei

Gazda:  Teatrul Studio (din centru, urci pe str. Bolyai,  apoi pe prima stradă la stânga,  unde se află şi Universitatea de Arte)

Invitaţi: Teatrul de Arta Bucuresti

Când:  12 februarie (sâmbătă) 2011,  de  la ora 19.oo

Preţ bilet: 20 lei

Rezervare:  la adresa  de mail raluca@uat.ro. (trimiţi un mail, cu nr de locuri dorite, primeşti şi confirmare, deci e foarte simplu)
Pe facebook aici
Despre piesă: este o comedie în primul rând:

Un bărbat și mai multe femei – raiul pe pământ sau un iad autentic?

Text: Leonid Zorin

Distribuţie: Paula Chirilă, George Constantinescu

Regie: Bogdan Huşan

“Spectacolul abordează relația dintre bărbat și femeie, cu accente pe comunicarea lor mereu conflictuală, în definitiv, disputându-se veşnica problemă a supremaţiei unuia dintre sexe. Femeia este o fiinţă necunoscută bărbatului, un mister pe care o minte logică nu-l poate rezolva. Femeia îl poate înnebuni pe bărbat: cu iubirea, cu nerăbdarea sau pur şi simplu cu nervii.

Gavrunski, personajul masculin, cunoaşte de-a lungul piesei femeia înger, femeia exaltată, femeia paznic, femeia autoritară, femeia disperată, femeia victimă – ele sunt norocul și ghinionul din viaţa sa. O viaţa care devine brusc foarte imprevizibilă…

Cum să devii dintr-un timid, un mare cuceritor de femei? Cât de mare este preţul pe care trebuie să-l plăteşti pentru a provoca suspinele lor? Află dintr-Un bărbat și mai multe femei.”

Sună foarte interesant prezentarea piesei, şi sunt chiar curioasă să o văd pe scenă. Preţul biletului,  recunosc e cam mult pentru un student, dar tentaţia e mare. Deci cine vine cu mine să vedem piesa?

Cu bine,

Anca

Post a Comment