Târgu Mureş
24 Apr, Wednesday
16° C
TOP

UnCorked | Degustare de vin la Mini Café

Mini Cafe ți-a pregătit o seară de joi, 26 apr.2018, cât se poate de… ”sclipitoare” și aromată! 😀

Dacă îți place, dar numai dacă îți placeee vinul, joi de la ora 19:00 vei putea degusta șase vinuri ale cramelor Nachbil, Carastelec și Balla Géza. Prezentarea vinurilor va fi făcută de către Katona Csaba, specialist în vinuri.

Locurile sunt limitate, rezervările putând fi făcute la numărul 0755.419-099.

Pentru a participa

  1. Trebuie să-ți plaaaacăa vinul
  2. Să ai 30 lei pentru intrare.

La Capella

este o marcă a cramei Nachbil. Stilistica este internaţională, dar ține întotdeauna cont de origine.
Numele de La Capella vine de la o capelă mică, care se află pe cel mai înalt deal al satului, în mijlocul podgoriei. Probabil că este unul dintre cele mai frumoase locuri de pe pământ.

Din vinurile La Capella vei degusta un Rose și un Chardonnay.

Crama Carastelec

este prima investiție din România gândită să producă preponderent spumante și vinuri efervescente. Este situată într-una dintre cele mai vechi zone producătoare de vin din țară, în apropierea masivului muntos Măgura Şimleului, numită și insula cristalină a Transilvaniei, zonă care se remarcă printr-un sol aparte, din care vița-de-vie își extrage mineralele necesare pentru a da naștere unor vinuri elegante, pline de finețe și rafinament.

Din aceste vinuri vom degusta un Friza și un Friza Rose.

Miniș

este o podgorie viticolă renumită din regiunea Aradului, uitată în negura vremii datorită promovării cantității în detrimentul calității vinurilor. Societatea viti-vinicolă Wine Princess Balla Géza, se străduiește din 1999 ca această podgorie istorică să-și recâștige renumele pierdut. Condiţiile deosebite ale podgoriei precum şi influenţa climei mediteraniene dau naştere vinurilor ce aduc faimă podgoriei şi societăţii.

Cu această ocazie ți-a fost pregătit Sauvignon Blanc și Mustoasă de Măderat.

Cinstim bunul vin! 😀

Post a Comment