Târgu Mureş
30 May, Thursday
15° C
TOP

Unde Mancam Purcel la Rotisor

Acuma nu ştiu voi cum sunteţi dar dacă mă întrebaţi pe mine de fiecare dată când mă gândesc la o masă îmbelşugată, regească, de pe care să mănânc pe săturate niciodată nu lipseşte purcelul de lapte făcut la rotisor cu mărul în gură.

Cred că purceluşul e simbolul “Eating like a boss”. Nu ştiu dacă aţi mai avut ocazia să mâncaţi vreodată dar e bun…. e fraged. Şi mai nou zilnic se pregăteşte unul la New York Grill and PUB. Sincer vă spun că nu poate fi nimic mai cool decât să mănânci purcei de lapte la rotisor. Ză Best feeling evă!Mai sunt şi ciolane de porc şi piept de curcan pe post de garnitură la purcel. Pe lânga asta au montat şi un grill în restaurant unde se fac grătare pe loc …. ceafă, muşchiuleţi , cârnăciori, you name it! Plus garnituri de toate felurile.

Purcelul se pune pe Rotisor pe la prânz şi numai seara e gata… dupa ora 18.  Aşa că dacă vreţi purcel fript…. să mergeţi seara. Eu am fost ieri cu Leneşu’ … eram in zona. Am gustat din purcel şi pot spune ca e foarte bun… daca iti place carnea de porc. e fragedă …

Chiar sunt impresionat…. Se mişcă bine New York-ul.  De i-am vedea un pic mai des pe Facebook poate că ar fi şi oamenii mai interesaţi de ce se întâmplă.

Comments (1)

  • mateicosmin80

    dar i-am vazut chiar des .Au facut o campanie destul de intensa inainte de 24 februarie (data de inceput a ofertei cu purcel , curcan , ciolan)..si a facut si mures mall pe facebook la ofertele lor…cu stima

    reply

Post a Comment