Târgu Mureş
18 Jun, Tuesday
14° C
TOP

Unusual Suspects Soundsystem

Pentru ca refuz sa mai scriu despre Select , cea mai Ţărănească discotecă de pe la noi….  Am zis că mă reprofilez pe underground party’s şi alte evenimente ocazionale.

Pentru ziua de sâmbătă , 9 aprilie ,cel mai cool party se anunţă a fi Unusual Suspect Soundsystem La sala A.S.A  din Tg Mureş , Strada Revoluţiei nr 5, pe lângă magazinul Joma  pe undeva.

Ce  pot să vă zic ca eu de mult îmi doream să ajung la un Party la Sala A.S.A. Am auzit că sunt printre cele mai faine dar până acum nu prea au fost promovate….. şi aflam de ele după ce se întâmplau…

Muzica e Drum & Bass gen …. numai bună să te rupi în două.

Invitati:

Down
breakbeat

DJ Down este membru fondator si rezident Unusual Suspects. Este unul dintre cei mai vechi si consecventi dj de breakbeat din Romania. Cu o activitate muzicala de peste 12 ani pe scena din tara (gig-uri in principalale orase din RO)dar si de afara (HU), participari la cele mai importante fest-uri (TMBAse, Delahoya,Peninsula, Summerbreak etc), se poate spune ca Dj Down si-a castigat un loc aparte in scena romaneasca. A participat la evenimente alaturi de nume ca: Freestylers,Ed Rush, Aquasky, Big Bud, BSE, Noisia, Chase&Status, Dillinja, London Elektricity printre multi altii si este responsabil alaturi de Unusual Suspects de organizarea de evenimente in Cluj-Napoca incepand cu anul 2003. De asemenea din anul 2008 a pus bazele unui nou proiect muzical,axandu-se in principal pe productie.
http://www.myspace.com/dj_down
http://www.soundcloud.com/dj-down

Dudawles
drumandbass

Relaxat, sociabil si iubeste muzica pe care o face si o promoveaza. Ii place sa arate publicului o alta latura a drum and bass-ului decat cea cu care e obisnuit. Ca si preferinte, pentru el sound-ul UK conduce detasat, iar printre artistii lui preferati se numara: Ulterior Motive, Rockwell, Jubei, DBR UK, S.P.Y, Need For Mirrors, Vicious Circle, Data, sau Anile. A mixat prin majoritatea oraselor mari din Romania si la festivaluri precum Summer Break, One Love Festival, Get out, alaturi de artisti straini ca Lenzman, BTK, Cyantific, Electrosoul System sau Subwave, si artisti romani precum Snow, Mesmer, Dudu, Dan Bazix, etc.
http://www.facebook.com/dudawles
http://www.soundcloud.com/dudawles

MC Agent

MC AGENT activeaza in scena de muzica electronica romaneasca din anul 2003. Pe langa mc-ing este promoter alaturi de Unusual Suspects Cluj-Napoca.A avut mai mult de 100 de aparitii live in tari ca si Ungaria, Germania sau Spania si in toate locatiile importante din Romania. A aparut pe scena la microfon alaturi de nume ca Ed Rush, Audio, Nosia,Original Sin, Dillinja, Funsta MC, MC Navigator, Erb N Dub, Blanoz, BAU si multi altii. Ideile principale ale mesajului transmis sunt unitatea , respectul si gandirea pozitiva dar versurile trateaza si problematica sociala si politica de actualitate. AGENT incepe 2011 in forta, gazduind alaturi de SP:MC celebrul Shogun Night la Budapesta in 12.02.2011!
http://www.facebook.com/mcagent
http://www.soundcloud.com/unusualsuspects/

Wrk
bass music

DownSounD
drumandbass

Cam aşa se prezintă ei, Petrecerea începe de la ora 22 , Intrarea e 10 Lei

Ne vedem pe acolo,

eu sigur o să ajung…

 

Post a Comment