Târgu Mureş
23 Apr, Tuesday
17° C
TOP

Update – Desculț în iarbă

După cum am promis în articolul anterior am revenit cu noutăți și cu câteva modificări anunțate de către organizatori. 🙂

Ideea de bază s-a păstrat, indubitabil, în calitate de participanți, și la această ediție, vă veți putea relaxa în hamace și sunteți încurajați să aduceți cu voi pături și cărți, palete de badminton, mingiuțe pentru o experiență completă.

Cum va decurge această ediție?

Evenimentul va fi acompaniat de un DJ până la ora 18:00, după care, veți putea asculta jazz live. Artiștii au plăcerea de a performa pe scenă desculți pentru a fi întru totul în tematică. 😀

La lăsarea întunericului, sub clar de lună, sunteți invitați la film, al cărui titlu va fi un mister până în ziua evenimentului, însuflețit nu doar de cerul înstelat, dar și de decorul format din ghirlande luminoase.

Activități în cadrul evenimentului:

Se spune că o carte nu trebuie niciodată judecată după coperți. Dar dacă nu ați putea să-i vedeți nici măcar coperțile? Cum ar fi atunci?

Desculț în iarbă împreună cu Diverta lansează campania Blind Book. Haideți la eveniment cu o carte de acasă, pe care ați citit-o deja, iar Diverta îți dă o carte secretă la schimb. Toate cărțile pe care le veți aduce vor fi adunate de asociația ESTIEM și donate către orfelinate în cadrul programului ”White week”.

(P.S. în cazul în care nu veți mai prindeți o carte, puteți oricum să donați cartea adusă și să achiziționați una noua de la standul” Diverta” din cadrul evenimentului.)

Programul ediției Desculț în iarbă // Până la apogeul relaxarii:

ora 11:30 – DJ

ora 16:30 – Concert live Big John & Los Emberek

ora 20:00 – Concert live Maria Răducanu

ora 21:30 – Momentul special Desculț în iarbă

ora 22:00 – Proiecție de film

Servicii în cadrul evenimentului:

  • Cafea & sucuri naturale
  • Bar
  • Bar prosecco & wine & cocktails
  • Food court
  • Înghețată
  • Pop corn

Accesul se va face în baza unui bilet care va costa 15 lei.

Accesul va fi gratuit pentru copii până la vârsta de 14 ani.

Așadar ne vedem în data de 08 iulie 2017, începând cu ora 11:30 pe Insula Partidului. 😀

Post a Comment