Târgu Mureş
05 Dec, Tuesday
-4° C
TOP

Vă recomandăm încă un festival!!

Încă un festival out din Mureș ( noi neavând bani, finanțare să ne facem unul)!!

Județul Sibiu pregătește un festival, în localitatea Cârțișoara, un festival care se anunță a fi o potrivită îmbinare de sunet, imagine, experiment și atelier. 🙂

Aflat la prima sa ediție, Festival CUCA, organizat de Fundația DALA și Centrul Cultural Cârțișoara, este un eveniment independent anual care își propune să provoace o serie de întâlniri performative între public și diferite entități profesionale — arhitecți, peisagiști, restauratori, artiști, muzicieni, antropologi, meșteșugari și studenți.

Întins pe durata a 3 zile, între 29 –31.08.2014, în localitatea Cârțișoara din județul Sibiu, Festival CUCA teleportează în spectaculoasa Țară a Făgărașului un model de interacțiune relaxată, în care lumile contemporană și tradițională funcționează în acord.
Cu un program în care se amestecă muzica de fanfară țărănească și field recording-ul, experimentele sonore psihedelice și instalațiile artistice, jazz-ul și meseriile pe cale de dispariție, banda desenată și video art-ul, CUCA spune că în decorul din vecinătatea comunei Cârțișoara, spațiul în care și-au regăsit sensul locuințe abandonate din crângurile Munților Apuseni sau din satele învecinate, e loc pentru toate. 

Și pentru ca oricare al festival, pentru a se desfășura într-o cât mai bună manieră, organizatorii sunt în căutare de voluntari!!

Se caută persoane active, cu experiență în voluntariatul de eveniment. Perioada voluntariatului este cuprinsă între 27 august și 1 septembrie!! Voluntarii vor avea asigurată cazarea și masa pe toată perioada, precum și acces liber la toate activitățile, atelierele și performance-urile din cadrul ‪#‎FestivalulCUCA2014‬.

Dacă ești interesat/ă poți trimite un mail la adresa cucafestival@gmail.com, cu un text în care să-ți prezinți experiența anterioară în domeniul voluntariatului de eveniment.

Așadar, rezervă-ți abonament pe 3 zile și loc de campare la cucafestival @ gmail.com (trimite un mail cu numele tău și numărul abonamentelor pe care vrei să le rezervi)! Preț cu discount, 100 de lei, pînă pe 20 august!! 😀

 La intrare, biletele vor costa 45 lei / zi!!

PS: lista locațiilor din București, Brașov, Sibiu, Timișoara, Cluj de unde vor putea fi cumpărate abonamente va fi anunțată în zilele următoare!! Stai cu ochii pe noi!!

PROGRAM

Vineri / 29 august

ANSAMBLUL OPUS.ART [RO]
————————–——–
MARIA RĂDUCANU [RO]
NIKO MEINHOLD [DE]
CHRIS DAHLGREN [US]
MICHAEL GRIENER [DE]
————————–——–
TYPOTUNES [RO]
————————–——–
FANFARA CIOCÂRLIA [RO]
www.fanfare-ciocarlia.com

Sâmbătă / 30 august

SOMNOROASE PĂSĂRELE [RO]
https://soundcloud.com/somnoroase-pasarele
————————–———-
SILLYCONDUCTOR [RO]
TULNICĂRESELE DIN APUSENI [RO]
https://soundcloud.com/sillyconductor
————————–———–
COUGHY [RO]
https://soundcloud.com/coughy-1
————————–———–
ROCHIȚE [RO]
https://soundcloud.com/rochite
————————–———–
BATISCAF RADIO’S NOT SO EASY LISTENING NIGHT [RO]
www.mixcloud.com/BatiscafRadio/

Duminică / 31 august

NU & APA NEAGRĂ [RO]
www.nu-apa-neagra.ro
————————–———–
MARIA RĂDUCANU [RO] VS MARGENTO [RO/CA]
live streaming show
http://www.margento.ro/
————————–———–
CUCA #1 PARTY

ATELIERE
D Proiect / Monotremu & Minitremu / Bogdan Condurache / Dreamrec / Sâmbăta Sonoră / Jumătatea Plină / Vlad Gherghiceanu / Synopsis / Levente Kozma / Romano ButiQ / Eliza Zdru / Sașa-Liviu Stoianovici / Nicolas Triboi / Lea Rasovszky / Gheorghe Rasovszky / Laura Jiga Iliescu / Kraftmade / Răzvan Supuran / Laurențiu Toma / Iov Tolomeiu / Radu Vișan / Dorel Ștefan / Ruxandra Sacaliș / Dan Cioclu / Tudor Elian

Stay tuned, revenim cu noi informații!! 😀

Post a Comment