Târgu Mureş
02 Jun, Friday
13° C
TOP

Valentine’s Afrodisiac Weekend

După plictisitoarea lună de început de an ianuarie în care an de an te ia o mini depresie pentru că cea mai frumoasă sărbătoare a trecut, Crăciunul, iată că ne aflăm în cea de a doua lună a anului şi anume luna iubirii, iar încetul cu încetul parcă ne revine zâmbetul pe buze.

Bineînţeles că de la an la an Sfânta sărbătoare a Valentinului a devenit din ce în ce mai populară iar în timp ce iubiţica şi iubiţelul se gândesc ce cadou să-şi facă unul altuia, comercianţii îşi freacă cu bucurie mâinile şi visează la încă o lună prosperă în cadrul afacerilor lor înfloritoare. Noroc cu această sărbătoare americană că doar aşa ne-am adus şi noi aminte de câţiva ani încoace, datorită românilor patrioţi, de Dragobete, sărbătoarea iubirii autentice româneşti. Dar să lăsăm ironia la o parte, că zici că nu m-aş mărita în curând, şi să purced să anunţ următorul eveniment.

Restaurantul WOKBOX invită îndrăgostiţii la o seară romantică pe 10 februarie. Cuplurile vor fi servite cu un meniu special format din 5 feluri de mâncare. Tematica serii o are ca inspiraţie pe zeiţa Afrodita, zeiţa iubirii şi a frumuseţii.

Poftă bună la dragoste! Pam, pam. 😀

Post a Comment