Târgu Mureş
20 Sep, Monday
12° C
TOP

Valentine’s Day – Romeo & Juliet

Fiți romantici, răsfățați-vă, uitați de cadourile clasice și oferiți-vă un Valentine’s Day memorabil!!

Sigur vreți să oferiți un cadou potrivit și anul acesta, un cadou care va aduce un mare zâmbet pe buzele și-n sufletul persoanei iubite. Hotel Privo vă vine în ajutor, vă ușurează munca și vă servește cu oferte speciale, alegeți-o pe cea mai potrivită și veți trăi seri de neuitat!

Fiți Romeo & Juliet, alegeți oferta de 1 noapte – 120 euro/2 persoane sau oferta de 2 nopți – 180 euro/2 persoane și profitați din plin de: cazare în cameră de 4* cu mic dejun inclus, acces la centrul Spa, cină romantică Romeo & Juliet și, nu în ultimul rând, wine pairing – vinuri bine selecționate de Marius Danciu, sommelierul casei.

Oferta Weekend la Privo vă aduce pachetul de 2 nopți – 110 euro/2 persoane, pachet care include și un masaj relaxant și revigorant trupului și minții. Un weekend plin de iubire, romantism și relaxare!

Dacă optați pentru pachetul Cina Romantică Romeo & Juliet, trebuie să știți că evenimentul va începe la ora 18:30 și va cuprinde 5 meniuri principale la prețul de 120 lei/persoană, vinuri asezonate din Crama Privo – 60 lei/persoană. Muzica live a Gențianei Ganea și expoziția de fotografie a Irinei Bartolomeu, expoziție în ton cu evenimentul vor da eveminetului un decor și o atmosferă aparte.

Iubiți, arătați-vă iubirea și fiți iubiți în stilul unic al Hotelului Privo!

Pentru rezervări și informații suplimentare vă stă la dispoziție nr.: 0736-33.66.33 sau e-mail: reservations@hotelprivo.ro

 

Post a Comment