Târgu Mureş
23 May, Thursday
13° C
TOP

Vali Barbulescu în Temptations!

Update: Vali Barbulescu , 19 martie , Temptations!
No salut,

În ritmul ăsta cred că o să am interdicţie în cluburile din oraş.

Primesc ieri un sfânt SMS cum că sâmbătă vine în Temptations cel mai tehnic DJ, Vali Bărbulescu. Deja mi-l imaginam un Pagannini al platanelor , ameţeşte piesele de nici ele nu se mai recunosc de la aşa viteză. Dau un search pe google ,  vali bărbulescu cel mai tehnic şi aflu spre surprinderea mea, că e cel mai tehnnic pentru că el cară după el o căruţă de scule.

Adică, după ce că oricum a face muzică house nu-ţi trebuie ureche , n-ai treabă cu un portativ şi nişte note , şi pe nimeni nu interesează daca poţi sa recunoşti o armonie, tu vii şi te lauzi că eşti atâta de slab şi prost că ai nevoie de o grămadă de chestii ca sa le pui muzică la oameni. Da’ pe vremea când eram eu tânăr şi erau Dj-i de-ăştia old school,  Dj-ii luau 2 piese , 3 piese şi făceau din ele altele de nu le mai recunoşteai. nu era originală muzica , cât era faină combinaţia.

Acuma Dj-ii sunt compozitori , producători, ce vrei tu numa’ cu muzica n-au treabă. Şi să te lauzi că eşti cel mai tehnic pentru că tu cari 12 laptopuri după tine , e stupid, ca să nu zic cretin! abia aştept să-l văd cum apasă ENTER pe ritm! oh my god!

Petrecerea e sâmbătă începând cu ora  la care începe( că nu binevoieşte nimeni să dea mai multe informaţii!). Intrarea costă! atât ştiu să vă spun! Rezervări de mese se fac…  undeva. Shhhh ! E secret cred ca nu vor să li se umple iarăşi clubul şi sa obosească Barmanii de la atâta lucru!

Aştept discuţii despre muzica , injurături, că-s ignorant!

Care-i diferenţa dintre House şi Manea? în afară de faptul că pe ţigani i-a făcut natura cântacioşi iar dj-ii aştia nici talent n-au , nici cunoştiinţe!

Să nu vă inchipuiţi ca ma refer la Jean Michel Jarre, eu vb de ăştia cu minimal, trance, Vali de la Bărbuleşti şi care or mai fi!

Am găsit un site unde puteţi fi si voi DJ cam în 10 secunde JamStudio!

cu bine

Mihai

Post a Comment