Târgu Mureş
30 May, Thursday
13° C
TOP

Vali Bărbulescu @ Subsoul

În data de 13 decembrie de la ora 22.00, Vali Bărbulescu vine în concert la Târgu-Mureș la Subsoul Lounge & Club.

Prețul unui bilet este de 20 lei din care 10 lei reprezintă consumație. Pentru cei care își achiziționează biletul la fața locului, prețul este de 25 lei iar consumația nu este inclusă.

Pentru alte informații și rezervări sunați la numărul de telefon 0755518842 sau pe e-mail info@subsoul.ro

Distracție plăcută!

Comments (2)

 • stefan vlad

  Ma mir ca Vali Barbulescu vine la un local ca Subsoul!Nici nu pare a fi deschis si din cate am vazut pana acum, nu prea e lume pe-acolo, miroase urat si cafeaua e sub orice critica!

  reply
 • Subsoul

  Bună ziua,

  Mulțumim pentru observațiile făcute. A venit Vali Bărbulescu la noi, astfel am putut să-l cunoaștem un pic și pot să spun că dânsul este un om extraordinar. Nu cred că merită a fi jignit, căci totuși prima propoziție a dumneavoastră se referă mai mult la el decât la Subsoul.
  Fiecare are dreptul de a-și exprima opinia liberă și opiniile se divid. Nu este posibil, în nici un caz, să putem satisface toate gusturile. Și nu cred că este loc în țară care se poate mândri cu așa ceva. Știm și noi foarte bine că nu pare a fi deschis, și cred că e problema noastră dacă târgmureșenii ne cunosc sau nu. Suntem noi, suntem pe începute și să nu credeți că nu facem ce ne stă în putere ca lumea să ne cunoască și ca clienții noștri să se simtă bine din momentul în care intră pe ușă. Mai avem de lucrat, întotdeauna este loc pentru a face și mai bine. Aș dori să folosesc un “cliché”: Nici Roma n-a fost construit într-o zi.
  Sunt de acord că este fum în local, din păcate în România încă n-a intrat o lege în vigoare în care se exprimă fumatul interzis în baruri, restaurante și alte locuri publice, unde se mai poate fuma. Și suntem de ne-acord că localul “pute” a fum.
  Până în momentul de față nu am auzit pe nimeni cu opinii negative despre cafeaua noastră (permiteți-mi reclama, este Julius Meinl), dar aș dori să vă invit la o cafea, din partea noastră, să încerc să vă demonstrez că nu este oribilă.

  Pe curând cu mai multe partiuri și DJ-uri.

  Cu stimă,
  Echipa Subsoul

  reply

Post a Comment