Târgu Mureş
25 Apr, Thursday
10° C
TOP

VIBE Festival – pe harta festivalurilor din Europa

După doar o singură ediție, VIBE Festival intră în pe harta festivalurilor din Europa și odată cu el Târgu-Mureșul devine mai cunoscut.

Festivalul VIBE din Tîrgu Mureș a primit două nominalizări la Premiile Festivalurilor Europene (European Festival Awards): VIBE-ul poate fi votat în categoriile Cel mai bun festival mic și Cel mai bun festival nou.

European Festival Awards premiază cele mai bune festivaluri și organizatorii acestora de pe continent. În cadrul premiului acordat încă din 2009, se aleg 15 câștigători dintre circa 350 de festivaluri; dintre cele 15 premii, 7 sunt decernate după votul publicului, iar festivitatea de decernare are loc în ianuarie la Groeningen, Olanda. În anii precendeți, premiul cel mare a fost câștigat de festivaluri precum: UNTOLD (România), Sziget, Balaton Sound și VOLT (Ungaria), Exit Festival (Serbia), Tomorrowland (Belgia) și Glastonbury Festival (Marea Britanie).

Nominalizarea festivalului VIBE este o mare onoare pentru Tîrgu Mureș, pentru organizatori și pentru viberi în același timp. Am devenit vizibili pe platforma internațională a festivalelor europene, și am plasat orașul pe harta festivalelor importante din Europa,

a declarat Rés Konrád Gergely, directorul festivalului.

Toți cei care doresc să voteze, o pot face accesând următorul site:

Post a Comment