Târgu Mureş
18 Jun, Tuesday
14° C
TOP

VIBE Festival: programul pe zile/napi program

Mai avem un pic si intrăm în lunile de vară pe care le asteptăm cu sufletul la gură deoarece vara aduce după sine în afară de căldură, festivaluri frumoase de muzică iar Festivalul VIBE se numără printre acestea.

Organizatorii ediţiei a doua a festivalului VIBE au publicat programul detaliat al concertelor. În acelaşi timp s-a început comercializarea biletelor de o zi şi a biletelor VIP, care se pot achiziţiona exclusiv online de pe site-ul www.vibefestival.ro. Tot pe cale electronică se comercializează şi biletele de intrare VIP.

Programul pe zile:
5 iulie: Jax Jones, Intim Torna Illegál, ByAlex és a Slepp, Kelemen Kabátban, Blahalouisiana, Simó Annamária és zenekara
6 iulie: Sigma, Wellhello, Dub Pistols Sound System, The Shiver Show, MikeeMykanic | BarbárFivérek | SiskaFinucci, Sub Bass Monster, SZ4P
7 iulie: Magashegyi Underground, Teddy Queen, Ego Sum, Freestylers Sound System, Funkorporation
8 iulie: Margaret Island, Chris Lawyer, Suburbia 11, NB, Anna and the Barbies, Jóvilágvan, Esti Kornél

Programul urmează a fi completat în curând de artistii locali.

Posesorii de abonamente vor avea acces cu brăţara atât la programele festivalului cât şi la piscinele din complexul Weekend.

PRETUL BILETELOR:

Biletele de o zi se pot achiziţiona pentru 69 lei.

Până în data de 5 iunie se mai pot cumpăra abonamente la preţ promoţional de 149 lei pe site-ul www.vibefestival.ro.

Cei care au opţiunea să intre în zona VIBE VIP o pot face pentru suma de 299 lei. Organizatorii zonei VIP anunţă experienţe exclusive la petreceri, cât şi o privelişte perfectă la malul Mureşului şi la Magenta Stage. Posesorii biletelor VIP se pot întâlni şi cu unii dintre artiştii evenimentului.

Mai multe detalii în curând.

HU:

Rövidesen a várva várt nyári hónapok nyüzsgésében találjuk magunkat. A hőségen túl a zenei fesztiválok időszaka is ez a pár hónap, amelyek között az immár második alkalommal megszervezett VIBE Fesztivál is meglátogatható – sőt, érdemes is meglátogatni!

A fesztivál szervezői nyilvánosságra hozták a koncertek részletes programját. Mindeközben már elérhetővé váltak a napijegyek és a VIP belépők, melyeket a www.vibefestival.ro internetes felületen szerezhetnek be az érdeklődők.

Koncertek- napok szerint:

július 5: Jax Jones, Intim Torna Illegál, ByAlex és a Slepp, Kelemen Kabátban, Blahalouisiana, Simó Annamária és zenekara
július 6: Sigma, Wellhello, Dub Pistols Sound System, The Shiver Show, MikeeMykanic | BarbárFivérek | SiskaFinucci, Sub Bass Monster, SZ4P
július 7: Magashegyi Underground, Teddy Queen, Ego Sum, Freestylers Sound System, Funkorporation
július 8: Margaret Island, Chris Lawyer, Suburbia 11, NB, Anna and the Barbies, Jóvilágvan, Esti Kornél

A fellépők listája itt nem ér véget, hamarosan a helyi művészek is bekerülnek a programba.

A fesztiválbérlettel rendelkezők a rendezvény programjain túl a Weekend úszómedencéihez is bejárással rendelkeznek majd.

A BELÉPŐK ÁRA:

A napijegyek 69 lej fejében vásárolhatóak meg.

Június 5.-ig érvényes a fesztiválbérletek kedvezményes ára, tehát addig 149 lejért juthatnak hozzá az érdeklődők a www.vibefestival.ro oldalon.

A VIBE VIP zónát igényelhető személyek 299 lej fejében szerezhetik be bérleteiket. A szervezők különleges szórakozási élményeket és csodás kilátást igérnek a Maros partjára, illetve a Magenta színpadra. A VIP bérletesek a fellépők egy részével is találkozhatnak.

Hamarosan még több információval jelentkezünk!

Traducere: Szabó Ivett

Post a Comment