Târgu Mureş
21 Jul, Sunday
20° C
TOP

Vibe Festival – Ziua 1

05.07.2018, prima zi de Vibe Festival. Ne-am urcat pe trotinete și am pornit spre strada Plutelor nr.1. Pe măsura ce ne apropiam de locație ne întâlneam cu tineri care mai de care mai gălăgios și pregătit de distracție în aer liber și muzică bună.

Ajunși la festival în jurul orei 20.00, am întâmpinat o oarecare coadă la intrare dar timpul de așteptare nu a fost mare. Încântați și plini de entuziasm am intrat pe porțile festivalului și încetul cu încetul ne-am croit drum către prima scenă unde concerta KELEMEN KABÁTBAN. Am zăbovit o vreme dar curioși de a vedea restul atracțiilor ne-am ne-am îndreptat către cortul Fashion Corner. Aici a fost de mine, colegul meu mai puțin încântat ce-i drept. La acest stand am descoperit haine unicat, accesorii create manual, agende personalizate și chiar un mini-salon de înfrumusețare.

În continuare am trecut pe lângă scena Blue Arena care este dedicată programului de after hours și până să ajungem la scena Magenta nu am rezistat să nu facem o oprire la standurile de mancare de tip food truck. Preparatele sunt pe gustul fiecăruia, burgeri, sandwich-uri, mâncare tradițională și bineînțeles clătitele mult dorite la festivaluri, sau cel puțin asta e părerea mea. Pentru a putea cumpăra orice în cadrul festivalului trebuie să vă luați un card de la Cash Point pe care să-l alimentați cu bani. Băuturile de orice fel se achiziționează de la stand-urile dedicate.

După ce ne-am satisfăcut papilele gustative ne-am continuat explorarea drumul către scena Magenta, scena principală; pe drum am descoperit zone de relaxare, zonă de laser tag, airsoft, volei pe plajă (chiar aveți nisip) și o tribună de la care puteți observa mai bine concertele de la scena Magenta. Lângă scena Magenta am descoperit zona VIP și zona G ( zonă dedicată jocurilor precum Beer Pong).

În cadrul festivalului regăsiți 3 scene: Yellow Stage, Blue Arena și Magenta Stage. În fiecare zi de festival, Yellow Stage este scena care deschide programul la ora 17.00 și mai apoi urmează Magenta Stage până la ora 23.00 când intră în funcție Blue Arena care continuă ritmul distracției până la ora 04.00. 

Aseară târgumureșenii și nu numai s-au bucurat de muzica celor de la STAN ÉS SPAN, BYALEX ÉS A SLEPP, INTIM TORNA ILLEGÁL, SIMÓ ANNAMÁRIA ÉS ZENEKARA, KELEMEN KABÁTBAN, BLAHALOUISANA, SRG PRODUCTION, BRNY, WILLY WILLIAM, ANDREI CHELBEZAN, DEEJAY LILBOY.

 

Post a Comment