Târgu Mureş
11 Dec, Monday
1° C
TOP

Vița de Vie cu un proiect simfonic la AWAKE!

AWAKE vine cu o nouă surpriză în materie de invitați și îi aduce pe Vița de Vie, dar nu oricum, ci pe aceeași scenă cu Filarmonica de Stat Târgu-Mureș pentru un concert în premieră. Dacă v-a plăcut Nothing else matters de la Metallica, de ce nu un Praf de stele în același stil?

Fiind considerată una dintre cele mai importante trupe românești, Vița de Vie va fi prezentă la festival într-o fomulă inedită. Fanii trupei se vor putea bucura să audă reorchestrarea cântecelor mai noi, dar și a celor care au consacrat formația.

Cu 9 albume la activ și o experiență de peste 21 de ani, Vița de Vie reprezintă unul dintre pilonii muzicii rock din România. Pentru cea de-a doua ediție AWAKE, formației i se va alătura pe scenă Filarmonica de stat Târgu-Mures pentru a crea împreună primul concert simfonic al trupei care va purta numele Vița de Vie „În Corzi”.

Biletele sunt disponibile aici, dar și în magazinele partenere: benzinăriile OMV, magazinele Vodafone, Orange, Germanos și librăriile Diverta. Până la data de 16 mai abonamentele de 3 zile pot fi achiziționate la prețul EARLY BIRD de 159 lei, respectiv 185 lei cu camping inclus. Din 17 mai, până pe 16 august, în perioada de SLEEPY BIRD, abonamentele vor fi disponibile la prețul de 199 lei, respectiv 225 lei cu camping inclus.

De-abia aștept luna august! 😀

 

Post a Comment