Târgu Mureş
18 Jun, Tuesday
22° C
TOP
scara

Vizionează filmul „SCARA“ la Teatrul Național Târgu-Mureș

Joi, 21 octombrie, Teatrul Național Târgu-Mureș vine cu o premieră la noi în oraș – lungmetrajul SCARA. Proiecția va avea loc de la ora 19.00 la Sala Mare și va beneficia de prezența echipei.

SCARA este un film inspirat din întâmplări reale, ce urmărește parcursul spiritual al lui Andrei (Eduard Trifa), un tânăr sensibil, neadaptat social, care, aflându-se în căutarea formulei fericirii, se hotărăște să devina actor. După căderea comunismului, orbit de iluzia libertății și a democrației, Andrei se lovește de o serie de evenimente brutale, momente ce au marcat profund istoria recentă a țării. Găsindu-și refugiul în rolul lui Alioșa, o adaptare pentru spectacol a „Fraților Karamazov”, tânărul devine tot mai apropiat de personajul său, descoperind treptat drumul spre înțelegerea divinității.

Distribuția SCARA numără peste 80 de nume și este completată de actori tineri ca Voica OlteanAna Maria GuranAda Galeș sau Ioana Bugarin, dar și de actori consacrați precum Horațiu MălăeleCuzin Toma, Valentin TeodosiuIoana CrăciunescuNicodim UngureanuIon Andrei IonescuMagda Catone, Dorel Vișan sau Dragoș Galgoțiu (regizor de teatru aflat la debut ca actor în lungmetraj). 

Scenariul a fost scris de Constantin Chelba și Vlad Păunescu, iar regia este semnată de Vlad Păunescu.

Filmul are o durată de 137 minute și este distribuit de Transilvania Film.

Prețul unui bilet întreg este de 30 lei, iar prețul unui bilet cu reducere pentru elevi, studenți și pensionari este de 15 lei.

Biletele pot fi achiziționate în format online aici.

Biletele pot fi achiziționate în format fizic de la Casieria Teatrului, de luni până vineri între orele 9.00 – 19.00 și, în weekend, cu o oră înaintea reprezentațiilor.

Post a Comment