Târgu Mureş
02 Jun, Friday
17° C
TOP

VUNK – Turneu acustic “Înconjurul Lumii”

Anul trecut, intr-o vizita la Bucuresti, m-am vazut cu Sandra Sc, fosta noastra colega de la OIM, iar in cadrul intalnirii ea mi-a facut cadou ultimul CD VUNK. Dupa ce l-am ascultat prima data, mi-a fost destul de greu sa ma opresc. Va marturisesc ca am facut un drum de aprox 1000 km si Vunk a fost compania ideala :D.

De aceea, imi revine mie onoarea sa anunt ca trupa Vunk, aflata intr-o frumoasa ascensiune pe piata romaneasca muzicala, a pornit in turneu acustic intitulat “Inconjorul lumii”. 

Turneul este o productie complexa, de aproximativ 100 de minute, cu ecrane de proiectie, lumini pre-programate si alte efecte speciale de scena si sa o spun pe sleau : de neratat.

Pentru ca ne dorim sa fim cat  mai multi la concert, trupa VUNK va oferta prin intermediul nostru o invitatie dubla. Tot ce trebuie sa faceti este sa lasati un comentariu la acest articol, in care sa le transmiteti celor de la Vunk ce locuri interesante ar fi de vazut in Targu Mures, sau ce activitati inedite pot intreprinde la noi in urbe. Castigatorul va fi extras prin random.org , iar termenul limita pentru concurs este luni 23 martie ora 20.00.

Concertul VUNK “In jurul lumii” va avea loc miercuri 25 martie, la Palatul Culturii incepand cu ora 19.00. In deschidere o putem asculta pe Alexandra Usurelu.

Pretul biletelor variaza: VIP : 170 lei; Categoria 1: 70 lei; Elevi/studenti: 40 lei ( va rugam sa prezentati la intrare carnetul de elev/student) ; acestea se pot achiziona pe site-ul iabilet.ro.

Va las in incheiere un filmulet cu baietii de la Vunk si gandurile lor despre Targu Mures.

Ne vedem la concert! AMR 9 zile :D.

Comments (9)

 • Anca

  Poate le ar placea baietilor de la Vunk sa vada lumea si de sus, intr un zbor in tandem cu parapanta la clubul MuresFly :). Astept concertul lor cu nerabdare.

  reply
 • Andreea

  Daca vor sa mearga “In jurul Targu-Muresului” le recomand echitatia la Santana de Mures. Daca prefera plimbarea si agitatia, un tur al obiectivelor culturale din centru.

  reply
   • Andreea

    Multumesc frumos! Astept detaliile si concertul 🙂

    reply
 • Dana

  Aleea/parculetul de langa Cetate este foarte frumos, si bineinteles si Cetatea

  reply
 • ioana

  Din punctul meu de vedere, zona cea mai frumoasa este strada Gheorghe Marinescu avand, bineinteles, ca si punct central cladirea Facultatii de Medicina si intreg campusul universitatii.

  reply
 • codruta

  As recomanda sa incerce localul Piaf 🙂

  reply
 • Maksai Andrea

  Trupa VUNK ar putea face o bucurie copiilor de la sectia de pediatrie din cadrul Universitatii de Medicina si Farnacie Targu Mures.Facandu-le o vizita ar putea sa le citeasca povesti sau de ce nu, sa le spuna propriile lor povesti.Un loc deosebit care ofera o panorama uimitoare a Targu Muresului este Turnul Prefecturii, loc care nu trebuie ratat de menbrii trupei VUNK 🙂

  reply

Post a Comment