Târgu Mureş
16 Jul, Tuesday
35° C
TOP

We are made of Stardust

Îţi place ca în timpul liber să mai treci pe la teatru, şi cel puţin o dată te-ai gândit cum ar fi dacă ai merge la o piesă de teatru în afara ţării?

Atunci ar trebui să fii prezent în Sala Mică a Teatrului Naţional Târgu Mureş, vineri 24.04.2015 de la 17:00 pentru a fi spectator la spectacolul ”We are Made of Stardust”/”Suntem praf de stele” de Scott Johnston, spectacol produs în cadrul PASS Telford College Edinburgh (Scoția).

Wamos 2Această nouă montare ”Suntem praf de stele” este tot o creaţie colectivă, coordonată de Scott Jonhston, şi se bazează pe metoda unică a regizorului de a construi un spectacol de improvizaţii şi exerciţii, pornind la drum fără un text sau scenariu definite, fiind stabilite doar începutul şi sfârşitul piesei.

“Tocmai am fost să văd minunata piesă ”Suntem praf de stele”. Întreaga distribuţie face o treabă de milionae! Mi-a plăcut la nebunie!” Judith Docherty – GridIron

Wamos 3

Din distribuție fac parte: Rhys Anderson, Amy Taylor, Nicholas Nunn, Iona Buchanan, Nathan Dunn, Charlie Welsh, Josh Brock, Sarah Farrell, Becky Niven, Daniel Brown, Alan Sunter, James Cameron, Holly Wedgwood, Euan Stamper, Cullen Fairley, Heather Goodyear, Abbie Paterson, Lewis Watson, Claire Levey, Megan Macdonald, Shannon Davidson.

Post a Comment