Târgu Mureş
22 Mar, Wednesday
6° C
TOP

White Madness party, 13 aprilie

Era încă iarnă afară când l-am auzit pe Mihai vorbind de o petrecere care se va ţine în Tîrgu Mureş, o petrecere în care el nu avea/are prea mare încredere. Sinceră să fiu nu prea am băgat de seamă ce e cu petrecerea asta, am auzit doar că îi spune White ceva.

Ne-am adunat ieri la sediu (avem sediu… btw, nu dau adresa că mai scoatem unu două articole negative şi ne trezim cu vreun extra “brick în the wall” :D), iar în cadrul întâlnirii Mihai ne spune ceva de White Madness şi Roxana Nemes şi mi-a picat fisa, e vorba de petrecerea aceea mai demult pomenită. Mno, şi pentru că e programată să aibă loc în viitorul apropiat, vă spun ce am aflat, în urma unui search pe google. Acum, ce e foarte dubios, e că nu am auzit din foarte multe părţi părţi de petrecerea asta care trebuie să fie ceva foarte mare şi uber cool.

În data de 13 aprilie, sâmbătă, la Sala Polivalentă se vor aduna mai mulţi artişti, predominând cei din sfera electronică. White Madness se vrea un “mega party” al cărui prezentator este Cătălin Măruţă, tipul ăla foarte energic de la Pro Tv care este gazda unei emisiuni de divertisment. Petrecerea va începe la ora 21.00 şi durează aproximativ 7 ore, timp în care vor avea loc “efecte vizuale şi sonore a animaţiei scenice, nemaivăzute în Transilvania”. Neapărat de ţinut minte este dress codul şi anume all white (White Sensation wanna be).

Pe scenă vor urca următorii : DJ Antoine, Sterbinsky, Stereo Palma, Adrian Eftimie, Dj Optick, DJ Tom, Roxana Nemeş şi Control Dance.

Biletele sunt puse în vânzare şi se găsesc în reţeaua Eventim. ro şi MyTicket.ro.

Sala Polivalenta

Preţul biletelor variază de la 38 la 300 de lei în funcţie de zonă:

VIP Preţ: 300 lei

Zona A Preţ: 108 lei

Zona B Preţ: 58 lei

Zona C Preţ: 38 lei

Am găsit un filmuleţ click aici, cam cum ar trebui să fie la White Madness. Mai vreau să adaug doar că mi-ar fi plăcut să văd mai mult entuziasm în promovarea evenimentului. Acum sunt curioasă câte bilete se vor cumpăra, estimarea lor fiind în jur de 4000 mii. Aşa să fie. Voi mergeţi?

Post a Comment