Târgu Mureş
27 Nov, Saturday
2° C
TOP

Wine Networking marca JCI Târgu-Mureș

JCI Târgu Mureș vă invită la prima ediție din acest an a „Clubului Oamenilor de Afaceri”. Evenimentul va avea loc în data de 15 Martie începând cu ora 18:00 în sala de conferință a Hotelului Grand din Târgu Mureș.

“Clubul Oamenilor de Afaceri” este unul dintre proiectele organizației JCI Târgu-Mureș și se adresează profesioniștilor și persoanelor care dețin afaceri cu potențial de creștere economică din județul Mureș. Prin intermediul lui se dorește conturarea unei comunități de oameni pasionați de ceea ce fac, care împărtășesc aceleași interese și doresc să-și construiască o rețea de parteneri din comunitatea mureșeană.

În cadrul evenimentului va apărea Horia Neș, antreprenor și specialist în vânzări și business developer, care va vorbi despre Strategii de Networking.

Cum puteți deduce și din titlu, seara va include și o degustare de vin oferită de WineBox.

Participarea la eveniment se face pe bază de înscriere, aici, iar taxa de participare este de 50 lei. Termenul limită de înscrieri este 13 martie.

Atenție, deoarece se dorește ca acest eveniment să fie unul exclusivist, dintre cei înscriși vor fi selecționați doar cei care dețin o afacere sau un post de conducere în cadrul unei companii.

Have fun networking! 🙂

Post a Comment