Târgu Mureş
25 Jun, Tuesday
21° C
TOP

Winter games IV la Camera K’Arte

Camera K’arte anunță ultimul eveniment din acest an!

Proiectul Winter Games a ajuns la a IV-a ediție. În pregătire pentru sărbătorile de iarnă, proiectul încearcă să conecteze viziuni autentice, oneste și personale ale artiștilor contemporani la aceste sărbători, în contextul saturației și reflexelor comerciale asociate mai nou acestei perioade.

Expozițiile proiectului prezintă lucrări care vorbesc sincer despre sărbătoare și sărbători, căutând repere autentice în vâltoarea haotică a experiențelor din jurul sărbătorilor de iarnă.

Benedek Levente / George Roșu / Ferencz S. Apor / Szabó Anna-Mária

La expoziția de grup, artiștii invitați în acest an ne vor surprinde cu o serie de lucrări noi. Ne invită la contemplatii despre memorie, obiceiuri și tradiții, la dorința omului de a ajunge la ideal și de a se examina pe sine. Astfel putem descoperi, pe lângă adevăratul caracter al sărbătorilor, și acele posibilități (uneori chiar spectaculoase) pe care această perioadă le oferă – și să ajungem la noi înțelegeri ale (variantelor) realității.

Păstrând tradiția edițiilor anterioare, vizitatorii vor primi cărți poștale cu lucrările anilor precedenți.

Curator: Ungvári-Zrínyi Kata

Expozitia face parte din proiectul “Artă contemporană în Camera K’ARTE”, ed a VIII-a și o puteți vizita de luni, 20 decembrie 2021 începând cu ora 19:00, la Camera K’arte.

Încheie anul, din punct de vedere al artei, cu o ultimă interesantă expoziție! Hai mâine la Winter Games IV! 🙂

Post a Comment