17 Jun, Monday
0° C
TOP
Zeno Apostolache

Zeno Apostolache & Friends în Grădina cu Jocuri

Zeno Apostolache și ai lui prieteni vă așteaptă în acest weekend la Grădina cu Jocuri pentru a vă bucura de a lor, faină, muzică!

Haideți duminică , 11 octombrie 2020, de la ora 18:00 la o călătorie muzicală în Balcani!

Zeno Apostolache ( acordeon), Ciprian Dancu (clarinet), Vaughn Roberts (trompetă) , Zonda Attila (chitară bass), Gombocz Avar (tobe) îmbină melodicitatea folclorului balcanic ( sârbesc, românesc, maghiar, bulgăresc, turcesc) în nuanțe armonice originale cu influențe iudaice și sonorități inspirate din jazz, respectând dinamica specifică dansurilor populare.

„Balcan Silk Road” este o călătorie sonoră în care va fi imposibil să spunem cui aparține o melodie dar în care ne vom regăsi fiecare dintre noi.
Numărul maxim de participanți la eveniment este de 50, iar în cazul în care vremea este nefavorabilă și evenimentul se va ține în interior, numărul de locuri disponibile este de tot de 50 de persoane.

Primele 20 biletele achitate în avans au prețul de 15 lei pentru elevi și studenți și 20 lei pentru adulți. Următoarele 25 de bilete achitate în avans costă 20 lei pentru elevi și studenți și 30 lei pentru adulți. In ziua concertului prețul va fi de 35 lei. Copiii sub 6 ani, însoțiți de părinți, beneficiază de gratuitate! Elevii și profesorii de la Liceul Vocațional de Artă beneficiază de bilete cu 15 lei în limita a 10 locuri.

Dacă ajungeți mai devreme sau dacă veți mai vrea să stați cu ai voștri prieteni, veți putea încerca alături de ei jocurile celor de la Le & Le Games – Dare to play!?

În caz de vreme nefavorabilă puteți opta pentru returnarea biletelor sau reprogramare!

Așadar, rezervați-vă un loc la concertul Zeno Apostolache & Friends la nr de telefon 0755-809 306 și pregătiți-vă de o duminică pe cât se poate de reușită! 😉

Regulamentul spațiului de evenimente în perioada pandemiei COVID-19

1. Accesul la eveniment se va face pe aleea de intrare, în zona special destinată pentru evenimente și va fi permis în intervalul orar 17:30-18:00, pe baza completării tabelului nominal de acces.

2. La intrare, ești rugat să completezi tabelul nominal de acces. Conform reglementărilor în vigoare, privind evenimentele în aer liber, fiecărui participant în parte i se va măsura temperatura cu un termometru fără atingere. Vor avea acces în incinta spațiului de evenimente doar persoanele care au o temperatură de maximum 37,3 grade Celsius. Persoanele care refuză să le fie verificată temperatura nu vor avea acces la eveniment.

3. Toate persoanele care doresc să participe la eveniment trebuie să poarte mască (medical/non medicală) pe durata acordării accesului, pe durata întregului eveniment și până la părăsirea spațiului alocat evenimentului, utilizând aleile de acces și fluxul de ieșire special marcat în acest sens. Excepție cu privire la purtarea obligatorie a măștii fac copiii sub 5 ani. Pentru a oferi o protecţie eficace, masca trebuie să acopere gura şi nasul.
Toate persoanele cărora li se acordă accesul îşi vor dezinfecta mâinile cu dezinfectant avizat pe bază de alcool, care va fi pus la dispoziţie la intrare.

4. După aprobarea accesului, fiecare participant se va deplasa spre zona indicată de organizatori și va ocupa locul stabilit de aceștia.

5. Toți participanții din spațiul dedicat evenimentelor trebuie să respecte regula de distanțare specifică pentru perioada aceasta. Participanții trebuie să respecte așezarea indicată pe teren de către organizatori. De asemenea, se interzice consumul de mâncare şi băutură în spațiul alocat evenimentului, în afară de băuturile și alimentele servite de la bar.

6. Având în vedere restricțiile impuse de autorități în această perioadă de risc de infectare și răspândire COVID-19, ești rugat să nu îți părăsești locul alocat de organizatori și să respecți toate regulile și prevederile aplicabile.

7. Toalete pentru participanții la eveniment se află în imediată proximitate a zonei evenimentului. Pentru accesarea lor trebuie respectate reguli stricte de distanțare. Conform legii, trebuie să porți mască. Accesul la toalete este permis pentru un număr de maxim 2 persoane. Accesul se va face pe rând așteptând în afara clădirii la o distanță recomandată de 2 metri între persoane.

8. În cazul în care dorești să părăsești zona înainte de finalizarea programului artistic ești rugat să folosești numai aleile de acces și fluxul de ieșire special marcat în acest sens.

9. Acestea sunt detaliile oferite de autorități până în acest moment și se pot schimba periodic în funcție de evoluția COVID-19. Organizatorii contează pe cooperarea, răbdarea și înțelegerea ta pe toată perioada evenimentului.

10. Orice încălcare a regulilor de mai sus atrage pierderea dreptului de participare și părăsirea imediată a spațiului.

Post a Comment