Târgu Mureş
05 Mar, Tuesday
2° C
TOP

Zilele jocurilor – ediția a doua la Teatrul Național

Jocurile de societate sunt un mijloc foarte bun de relaxare, de învățare sau de dezvoltare a gândirii strategice. Indiferent ce scop ai, cu siguranță nu îți pierzi timpul dacă apelezi la boardgames. Eu sunt o fană a acestora, așa că îmi revine plăcerea să vă anunț că luna decembrie vine cu un eveniment dedicat tuturor. Indiferent de vârstă, cu siguranță vei găsi ceva care să ți se potrivească la târg.

La începutul lunii decembrie are loc ediția a doua a evenimentului Zilele Jocurilor, care este cel mai mare târg de jocuri din centrul țării. Prima ediție a avut loc în luna aprilie și a fost un real succes, mai mult de 1000 de persoane s-au adunat și s-au jucat în cele trei zile.

Vor veni la eveniment cei mai mari distribuitori de jocuri din țară, numărul standurilor fiind de cel puțin 14. Târgul este unul de prezentare și expoziție de jocuri, astfel că puteți să venți să vă jucați peste weekend toate jocurile expuse, vor fi oameni care să vă explice regulile jocurilor dar în același timp puteți, fiind luna cadourilor, să găsiți jocuri potrivite pentru cei dragi. În afară de asta, puteți participa la concursuri la care puteți câștiga jocuri sau alte premii.

Târgul de jocuri se desfășoară de vineri 2 decembrie ora 10 dimineața până duminică 4 decembrie seara la ora 19.00 la Teatrul Național, locul ales de cei mai mulți organizatori pentru astfel de evenimente. Intrarea este gratuită. Sunteți așteptați în număr cât mai mare. O să fie trei zile pline de zgomot, jocuri, voie buna și recreație.

Ne vedem acolo!

Post a Comment