Târgu Mureş
11 Dec, Monday
-1° C
TOP

Ziua 4 Electric Castle

S-a încheiat și cea de-a 3-a ediție Electric Castle! A fost o zi de duminică energică, plină de concerte și de evenimente interactive pentru toți participanții.

97.000 de mii de oameni au ales să se distreze, să danseze, să cânte, să se simtă liberi alături de prietenii vechi și noi! 😀 Aceștia cu siguranță vor duce spiritul festivalului mai departe!

A 3-a ediție a festivalului s-a încheiat, oficial, astăzi,29.06.2015, la ora 7:00. „Oficial”, pentru că petrecerea a mai continuat câteva ore, câteva zeci de participanți la festival preferând să amâne cât mai mult momentul despărțirii de domeniul Banffy și să își facă înviorarea de dimineața la „Spuma party”, la Booha Mansion.

The Cat Empire și-au câștigat câteva mii de fani. Au cântat în deschiderea serii, după Zoli Toth Project, și au avut nevoie de doar 2 piese pentru a face întreaga mulțime să danseze.

IMG_2735

Charlotte Cooper, solista The Subways, a fost cu totul electrizantă, probând ceea ce organizatorii și-au propus să demonstreze cu această ediție: rock-ul sună foarte bine la castel. Un test care va avea multe de spus în compunerea line up-ului pentru ediția de anul următor.

Duminică peste 28.000 de oameni au fost prezenți pentru cel mai așteptat concert al ediției – The Prodigy. Așteptarea a meritat pentru multă lume, show-ul a fost unul complet, un joc de lumini unic la festival, muzică și un sunet copleșitor. Concertul britanicilor a fost unul puternic, o combinație de hit-uri de peste 20 de ani și piese de pe cel mai recent album al trupei, „The day is my enemy”.

IMG_2818

Sigma, trupa care a monopolizat clasamentele britanice anul trecut au menținut ritmul electrizant insuflat de Prodigy; a ridicat publicul căruia i-a oferit un concert de neuitat!

IMG_2987

Dub Phizix & MC Strategy au închis seara pe Boiler Stage, dar nu și petrecerea, care a continuat mult după micul dejun, la Red Bull Music Academy, unde Woralks a mixat noaptea cu ziua pentru câteva sute de oameni.

ELECTRIC CASTLE 2015 în cifre

  • 97.000 de participanți pentru cele 4 zile de festival
  • 6 scene
  • 250 de artiști
  • 1.000 de oameni în echipă
  • 25 de vendors în food court
  • 10 hectare de festival
  • 7 Power Rangers, 1 Superman și mulți alți super-eroi
  • 1 barcă gonflabilă
  • Infinită distracție!

 la care aș mai adăuga multe baloane, multă ploaie uscată de soare, infinită energie, prietenie și…gândul la ediția 2016! 😀

Mulțumim EC 2015 și pentru această ediție!! Ne vedem în 2016! 😀

[AFG_gallery id=’17’]

Credit Foto: Dorin Bonta

www.dorinbonta.ro

Post a Comment