Târgu Mureş
26 Feb, Monday
4° C
TOP

Ziua 4 Electric Castle

Ultima zi este cea mai grea dar…cand ai asa artisti in program, nu mai simti oboseala ci nerabdare!!

Chiar daca numarul celor prezenti la EC s-a rarit putin, terasele din interiorul si exteriorul castelului, zonele de relaxare, spatiul din fata scenelor tot plin a fost!! Daca este EC si astazi, atunci sa fie pana la capat, nu?!? 😉

Ziua 4 a fost o zi plina; finala de ride bike la sectiunea Urbana Burn, finala castigata de un brasovean, Christoph Baier (hihi, bravo!!), tombole in plina desfasurare, relaxare deplina in zona lacului, piscinei, corturilor sau a hamacelor, lume buna si vesela peste tot. Foarte placuta atmosfera ultimei zile de EC! 🙂

Seara concertelor pentru OIM a inceput la Main Stage cu Suie Paparude!! Ii stim de multi ani, le stim piesele vechi si noi (nu pe toate dar invatam inca), i-am mai ascultat live si la fel de mult imi plac!! Nu sunt singura, publicul a dansat, cantat alaturi de trupa pana la finalul concertului!! O doza mare de energie ne-au dat cei de la Suie Paparude!!

IMG_8861_electric_castle_2014_suie_gramatik_gramophonedzie_kraaksmaak

Kraak & Smaak, Dub Fx si Gramatik au “electrizat” publicul!! De anul trecut, tot de la EC, nu am mai vazut atat de multa lume intr-un singur loc sa se simta atat de bine!!

Artist dupa artist, public in extaz, 5 scene cu mii de oameni, 4 zile de cantec si aplauze, o veselie si energie electrizanta cat poti vedea cu ochii, pana-n zori de zi!! 😀

Aceasta a 2-a editie de Electric Castle Festival a strans la un loc peste 130 artisti, peste 79.000 participanti din tara si din afara ei, 11.000 au ocupat spatiul de camping, in timp ce site-ul festivalului a fost accesat de 50.000 vizitatori unici !!

IMG_8846_electric_castle_2014_suie_gramatik_gramophonedzie_kraaksmaak

Line-up-ul fresh si programul diversificat gandit de organizatori i-a tinut in priza pe participanti, toate cele 5 scene fiind arhipline zi de zi, noapte de noapte!!  Spectacolul general a fost acompaniat de un joc de lumini, culori, fum si confetti, trairile publicului fiind astfel intensificate!!

Die Antwoord, Thievery Corporation, Subcarpati, Bonobo, Dj Shiver, Suie Paparude, Dub Fx, Gramatik toate au testat, pe Main Stage, rezistenta publicului, au hipnotizat cu mixul de trip-hop si acid jazz, au aruncat cu energie in public, au aratat ca Electric Castle Festival inseamna selectie muzicala pentru suflet, bine, aleasa! 🙂

Un festival bine organizat, o colaborare curajoasa intre Booha Bar si Boiler, un concept nou, o locatie aparte prin istoria si frumusetea sa, multi artisti de mare rang international si national, toate pentru un public care a depasit, cu mult, asteptarile organizatorilor!!

IMG_8729_electric_castle_2014_bonobo_dj_fresh_ctc

Pentru mine, personal, si editia de anul trecut dar si aceasta a fost o experienta cu adevarat placuta (mai putin paza de la care a lipsit cu desavarsire profesionalismul si buna educatie).

Felicitari din partea OutInMures!!

IMG_8706_electric_castle_2014_bonobo_dj_fresh_ctc

Speram ca din fondurile pe care Castelul Banffy le va primi sa se mai investeasca in reabilitarea acestuia.

Ne vedem la a 3-a editie Electric Castle!! 😀

[AFG_gallery id=’10’]

Credit Foto: Dorin Bonta

www.dorinbonta.ro

Post a Comment