Târgu Mureş
30 May, Thursday
14° C
TOP

Ziua Internațională a Traducerilor – Open Day

Atelierul de traduceri vă invită vineri, 29 septembrie, ora 10, la evenimentul Open Day cu ocazia Zilei Internaționale a Traducerilor.

Acesta va dura 4 ore și este dedicat traducătorilor, studenților, editorilor, revizorilor, copywriterilor, dar și oricui este interesat de aceste cariere. Dacă ești student la litere sau LMA, chiar recomand cu căldură să vii, e și ultima zi înainte de începerea cursurilor.

Se va discuta despre terminologie și importanța crucială a cunoașterii acesteia în domeniul traducerilor, cât și regulile generale când vine vorba despre traduceri și calitatea acestora. De asemenea, vor fi două ore de open discussions în care puteți pune întrebări membrilor echipei Atelierul de Traduceri, traducătorilor prezenți și speakerilor.

Program:
10:00 – Welcome coffee
10:30-11:00 – Intro + despre traduceri (la Atelierul de Traduceri si nu numai) + Quality matters by Cristina Trașcă (Translation Quality Manager)
11:00 – 12:00 – Terminologie: 9 competențe care definesc specialistul” – Cristina Varga, Lect. Univ. Dr. la Univ. ,,Babeș- Bolyai” Cluj-Napoca
12:00-14:00 – Q&A + networking + povești despre traduceri la o cafea și o prăjitură

Locație: Atelierul de Traduceri, str. Secerei, nr. 12 (chiar la colț cu Vulturilor)

Este recomandat să dați join la evenimentul Facebook ca să fie locuri pregătite pentru toată lumea.

Have a nice week! 🙂

Post a Comment