Share, , Google Plus, Pinterest,

Posted in:

After Parcii Peninsulă în ”Birou”

Când am văzut afişul, am început să râd instantaneu.

Special pentru cei care nu au avut bani să ajungă ediţia aceasta la Peninsula, sau pentru cei care nu s-au simţit suficient de bine din cauză că nu le-a plăcut iarba, sau trupele, sau clima, sau ‘mnezo mai ştie din ce motiv, sau pentru cei care s-au simţit prea bine şi vor să mai prelungească distracţia – Clubul Presei organizează un “festival” pe măsură, aflat la prima ediţie, din câte ştiu eu. Aşadar 4 zile de party în stil Fain Frumos, de joi până duminică.

Headlinerii au fost anunţaţi în felul următor:

Joi: Rockship (trupă simpatică de debutanţi, event aici)

Vineri: Votksa (nume în comun cu Peninsula, ca să vedeţi că-s băieţi serioşi ăştia din Office, nu oricum; event aici)

Sâmbătă: Rotilos, în premieră şi în exclusivitate, pentru prima dată în Office ! (event aici)

Duminică: încă se aşteaptă date oficiale din partea organizatorilor.

În fiecare zi, distracţia de după, dinaintea şi din timpul concertelor este asigurată de nume mari din industrie, precum DJ Kuki (restu’ pe afiş).

Ni se promit ”pupic steigi, tiuc steigi, mein stiegi, zona portocalie de relacsare, arena libertăţii, arealul intim şi bangii”, iar camparea se pare că e gratis.

În altă ordine  idei, ni s-au mai promis şi brăţări VOP (Very Office Person) şi încă ceva ce-l ridică în slăvi pe Jerry, dar am uitat ce. Splendid festival, să sperăm că o va duce bine, şi că nu-şi anulează concertul niciun ATB, că dup-aia vor fi nevoiţi să returneze banii de pe biletele gratuite.

Event la nebune aici.

Written by Sandra

O stiti de pe Facebook probabil pentru ca posteaza mult si da like si share la tot ce misca. Ea e mezina echipei. E studenta in Bucuresti acum si, desi are un look emo, e o fata puternica dar mai ales iubitoare de cultura si… Luna Amara. Daca nu stiti o piesa de la ei, intrebati-o. Sigur stie piesa, versurile, cand a fost lansata, in ce context a fost compusa si cam ce voia autorul sa spuna. Visul ei e sa ajunga pe scena cu Inna!

117 posts

2 Comments

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *