Târgu Mureş
30 May, Thursday
13° C
TOP
Green Kitchen OutInMures

Green Kitchen

În ultima perioadă am întâlnit târgumureşeni care după ce au fost plecaţi o perioadă în străinătate s-au întors cu drag acasă pentru a pune în practică ceea ce au învăţat sau văzut în ţara care le-a fost gazdă. Acesta este şi cazul familiei Suciu, mai precis Florin şi Adina care de 3 săptămâni au intrat în rândul antreprenorilor mureşeni. Familia Suciu şi-a deschis un local cu mâncare sănătoasă în Piaţa Trandafirilor nr. 27-30, exact lângă Palatul Culturii, care se numeşte Green Kit Green Kitchen.

 

De unde provine numele?

Numele este inspirat din Irlanda, ţara unde totul este verde şi unde soţii Suciu au trăit o perioadă de timp. În local totul este proaspăt deoarece nu există congelator sau cuptor cu microunde. Totul se prepară din ingrediente locale, din judeţul Mureş, de aceea personalul ajunge la restaurant cu 3 ore înainte de deschidere. La momentul deschiderii, ingredientele sunt disponibile, fresh-urile sunt gata iar totul se prepară în faţa clientului pentru o transparenţă totală.

 

Green Kitchen OutInMures

 

Green Kitchen OutInMures

 

De unde acest concept?

 

Conceptul de healthy food cooked fast, mâncare sănătoasă preparată rapid, este un trend în ascensiune şi totodată direcţia în care se îndreptă bucătăria zilelor noastre

 

 

afirmă Florin Suciu.

Pe lângă mâncarea servită, în completarea conceptului vin şi toate celelalte lucruri care se folosesc în local precum bolurile, paiele bio-degradabile şi în scurt timp absolut toate lucrurile vor fi bio-degradabile. În bucătăria localului nu există gaz, gătirea se realizează pe inducţie.

 

Ce oferă localul?

Meniul se împarte în două mari categorii: mâncare caldă şi mâncare rece. Din cadrul preparatelor calde fac parte bolurile care sunt formate dintr-o bază din orez + porc/pui+legume și salatele în diferite combinații.

CEO = create your own înseamnă că îți creezi singur preparatul, alegi o bază, o proteină + 3 ingrediente + 1 dressing.

Pe lângă acestea localul are supa zilei făcută întotdeauna din legume de sezon, 4 feluri de fresh-uri , 2 smoothie-uri, de asemenea făcute în cadrul localului.

 

Preparat special

Meniul este în sine special deoarece este creat de însuși patronul, Florin, care la bază este bucătar și care s-a folosit de întreaga experiență acumulată până în prezent pentru a stabili combinațiile și a pune bazele unui meniu gustos și sănătos.

 

Green Kitchen OutInMures

 

Designul restaurantului

Pe scurt, totul este la vedere. Clientul poate vedea toate produsele iar prepararea acestora este 100% transparentă, astfel clientul poate avea încredere în produsele pe care le mânăncă.

Design-ul restaurantului a fost conceput de Mirela Iliescu și echipamentele sunt procurate de la firma MDL.

 

Planuri de viitor

Momentan Green Kitchen se concentrează pe standardizare pentru fidelizarea clienților și în viitorul apropiat vor să se extindă, să deschidă a 2-a locație.

În prezent colaborează cu succes cu firma Food Panda deci puteți comanda mâncare oricând și de pe site-ul lor.

Tot în ceea ce privește planurile de viitor, patronii vor să afișeze în local o listă a furnizorilor locali de la care își procură marfa iar astfel clientul are la dispoziție întregul circuit al mâncării.

Echipa OutInMures a testat personal câteva din preparatele localului și s-a declarat încântată de produse și mai ales de cât de proaspete sunt acestea. Recomandăm fresh-ul Beet Box cu sfeclă care este pur și simplu delicios, dar și Sweet Saray, bolul cald cu cartof dulce.

 

Remember, when your body is hungry, it wants nutrients not calories,

acesta este motto-ul localului.

 

Photo Credit: Gravuly Vilmos — © OutInMures

    Green Kitchen

  • Piața Trandafirilor 27-30, Tîrgu Mureș
  • 0770 347 634
  • Program: 11:00 – 20:00

Comments (1)

  • Greu Felicia

    O familie frumoasa,optimisti si dornici de a oferi tot ce este mai bun.Calitate ,prospetime si un zambet curat.Mult succes in continuare.

    reply

Post a Comment