Târgu Mureş
11 Dec, Monday
1° C
TOP
BLAZE Design store

BLAZE Design Store – Big Opening

BLAZE = locul în care găsești designul în toate ale sale forme!

Un design store în care vei găsi creațiile unui mic grup de talentați și tineri designeri locali.

Personal felicit și îi urez Bun Venit pe piața mureșeană a acestui inspirațional design store. BLAZE Design Store te salut (și te voi vizita cât de curând)! 😀

P.S : Marea Deschidere va avea loc sâmbătă, 1 februarie 2020, de la ora 17:00! (str. Revoluției nr.17)

Și pentru a te face mai curios/ă, hai să îți arăt o parte din produsele artistice și pe ale lor creatori 😉

Agnes Szakacs

designer de costume pentru teatru și fashion. Creeză haine unice și de serie mică, care datorită anilor petrecuți în teatru au un gust/feeling dramatic.

BLAZE

Ruzsa Lehel

de la Ruzsa Shoes creator de pantofi. Face încălţăminte lucrată manual din piele pentru bărbaţi şi femei după măsurarea labei piciorului. Vei va avea o pereche de încălţăminte unică, care îți va veni perfect şi care va fi creată după visele tale. Visează-i și apoi poartă-i!

BLAZE

Tompos Renáta

bijutieră. A început Ékességek acum șase ani. Pregătește lucrările din lentilă de sticlă, bronz, argint, lemn de trandafir și aur roz. Încearcă să pună accentul pe unicitatea fiecărei piese. Sincer, eu spun că reușește! 😀

BLAZE

Török Patrícia

Produsele Chignon mignon de la Patricia vorbesc despre confort, noutate și îți pot face viața, de zi cu zi, mai frumoasă. Ele evoluează cu tine. Te fac să te simți unic/ă și special/ă. Le vei îndrăgi! (eu am pus deja ochii pe câteva 😀 )

BLAZE

 Andrea Kovács

Prelucrarea metalului a început să o atragă după ce a preluat numele Kovács (fierar), al soțul, chiar dacă înainte niciunul dintre ei nu s-a ocupat de această meserie. De atunci, a petrecut mult timp împreună: ea și argintul. Astăzi e un vis devenit realitate, Golden Beetle Jewelry, în care cultivează impresii și experiențe. Aceste bijuterii sunt complet lucrate manual, de la topire, turnare, aplatizare, modelare și finisare. Lucrate cu mare plăcere, pasiune și talent!

BLAZE

Zsuzsi Gáspár

Obiecte utilitare cu design contemporan. Stil realizat din elementele decorative inspirate din tendințele artistice contemporane. Formele și culorile vesele scot obiectele din conformitatea lutului bine cunoscut. Zuzi reprezintă un amalgam de reacții și curente care inventează sau refolosesc moștenirea bogată a artei.

BLAZE

Fazakas Réka Rebeka

creatoarea bijuteriilor RebekArts. Bijuteriile ei, ca niște picturi sau creații de artă, completează ținuta de zi cu zi și casual. Profitând de diferite stări, conectând forme geometrice variate, folosind ca material primar lemnul și rășini sintetice, realizează colecții la scară mică. Un mic accesoriu dar cu mare impact. Ce zici? 😉

Orsolya Kurjatko

lucrează ca designer de modă. KUO Design este brandul pe care l-a creat cu scopul ca prin creațiile sale să se adreseze către sufletul copilăresc, ascuns în fiecare dintre noi. Descoperă-i creațiile! Jocul culorilor și imaginația bogată sunt punctele forte!

Ördögh Angéla

designer vestimentar și de interioare. Este pasionată de lucruri frumoase, indiferent dacă ele sunt interioare, clădiri, haine, obiecte. Reușeste să găsească în ele ceva inedit și irepetabil, de fiecare dată.

Hai să ”faci cunoștință” cu produse artistice 👗(să iei o parte și acasă cu tine), să cinstești șampanie 🍾cu BLAZE, să asculți muzică bună 🎼 în timp ce povestești cu designerii și să te bucuri de o atmosferă plăcută și plină de creativitate!

BLAZE Design Store, menține-ne curioși!

Post a Comment