Târgu Mureş
19 Jun, Wednesday
22° C
TOP

Review Crown Coffee

Oo sweet dear coffee!!

Acel miros care îți împrospătează diminețile, acel gust care îți trezește simțurile, acea ceașcă care te face să zâmbești și care spune “Da!” fiecărei zile! Este acea cafea pe care pur și simplu o iubești, este prietenul tău cel mai bun!

Orașul nostru drag și mic a câștigat un nou astfel de prieten, un “Starbucks” de Mureș! 😀

Da, este vorba despre noua mică și plină de savoare cafenea Crown Coffee!

Din pasiunea a trei prieteni, pe numele lor Horațiu, Delia și Marius, și dragostea lor pentru aceste boabe “magice” s-a născut noua cafenea, și singura din Mures, care servește doar to go!

Înainte de toate vă voi spune de unde este numele cafenelei 🙂

Simplu

“Totul a început ca o glumă! Crown Coffee: chiar ne place numele și da, vrem ca ai noștri clienți să se simtă regește la noi!”

ne-a explicat rapid și zâmbitor Horațiu.

Ce aduce nou Crown Coffee

Păăăii…. În primul rând conceptul, și doar conceptul, de cafea to go! Aduce o cafea bună 100% Arabica : Ethiopia! O cafea proaspăt prăjită, sursa venind chiar de la noi din oraș. Un beneficiu adus atât cafenelei cât și ție, consumator, având zilnic o cafea proaspătă dar și un beneficiu orașului, promovând produsele și serviciile locale. Un spațiu fluid, un spațiu relativ mic dar care îți oferă acea “putere la pahar”!

Prin ce se deosebește cel mai bine Crown Coffee?

Fără reticențe

“Suntem unici prin faptul că suntem strict pe cafea to go și prin cantitățile pe care le oferim și anume 625ml, 450ml și 340ml! Să nu uit: prețurile foarte accesibile raportate la aceste cantități: totul sub 10 lei, excepție făcând smoothie-urile.”

-Horațiu.

Ce îți oferă cafeneau?

Opt sortimente de cafea din diferite regiuni ale lumii, 10 sortimente de sirop, cinci tipuri de specilități, ceaiuri, ciocolată caldă, smoothie-uri, răcoritoare, produse de patiserie, sandwich-uri și o masă cu condimente care îți dă libertatea de a-ți personaliza cafeaua.

Gândește-te ce ai vrea să încerci mâine? De ce anume îți este poftă? Care este aroma și gustul care îți va face ziua mai ușoară și comandă o cafea curajoasă! 😀

Care este cafeau care caracterizează Crown Coffee?

Red Eye Coffee – o cafea la fitru + un anumit număr de shoturi de espresso și, indubitabil, Crown Coffee Latte. Noi putem confirma că este bunăă aceasta!

Pentru tine, cel care nu poate trăi fără ciocolată și cafea, am o recomandare: Chocolate Chip Cookie Latte!! Yaaamm Yaamm!

Care este recomandarea asociaților?

Fără doar și poate toate specialitățile! Dacă nu ești străin cu noul, dacă ai curaj să treci peste acea “aceeași”, dacă vrei ceva mai dulce, aromat, puternic, deosebit, alege o specialitate! 😉

Planurile de viitor?

“Da! Vom schimba periodic cafeaua și vom introduce treptat noi sortimente.”

– Horațiu.

Gata! Te las să le încerci produsele, cafelele toateee…!! 😀

Why coffee? 

Because you can do stupid stuff faster and with more energy!

Photo credit Dorin Bonta

    Crown Coffee To Go

 • Strada Bartok Bela nr.1-3, Tîrgu Mureș
 • 0770 313 052
 • Luni-Vineri: 07:00–17:00
 • Sâmbătă: 09:00–15:00

Comments (4)

 • Delia

  Nu este singura cafenea To Go, si nici singura cu cafea proaspat prajita.

  reply
 • Foarte buna cafeaua, locatie centrala iar cafeneaua arata bine

  reply
 • Nicoleta

  In Targu Mures Crown Cafe situat pe str. Bartók Béla unul dintre angajati pe nume Marius (am inteles ca le spune clientilor ca el at fi managerul) are un comportament vulgar, intr-una din zile l-am auzit spunandu-i unei cliente ca daca mai intra cineva in local dupa ira inchiderii “ii va da cu un scaun in cap” , cu o zi in urma mie mi-a spus ca angajata care m-a servit nu ar avea obligatia sa imi “puna nici cafeaua” si ca nicidecum sa imi treaca punctele sau sa ma intrebe daca am card de fidelitate dupa ce angajata mi-s spus textual “dar ce va cunosc sa va intreb daca aveti card de fidelitate la noi, imi sunteti vreun prieten”?! Astfel consider ca angajata nu a facut altceva decat sa deconspire ordinele primite la de la managerul ei, domnul “Marius” care ofera cadruri dupa spusele angajatei doar “prietenilor” . Foarte urat comportament, foarte urata atitudine, din acest motiv nu recomand aceasta locatie. Da cafeaua din aceasta franciza este minunata, insa prefer sa merg cu masina la ceva distanta in cartierul Tudor sa imi iau cafea de acolo unde esti tratat cel putin uman nu cu “un scaun in cap” . 🤦‍♀️

  reply

Post a Comment