Targu-Mures
22 Feb, Friday
-1° C
TOP

Review Crown Coffee

Oo sweet dear coffee!!

Acel miros care îți împrospătează diminețile, acel gust care îți trezește simțurile, acea ceașcă care te face să zâmbești și care spune “Da!” fiecărei zile! Este acea cafea pe care pur și simplu o iubești, este prietenul tău cel mai bun!

Orașul nostru drag și mic a câștigat un nou astfel de prieten, un “Starbucks” de Mureș! 😀

Da, este vorba despre noua mică și plină de savoare cafenea Crown Coffee!

Din pasiunea a trei prieteni, pe numele lor Horațiu, Delia și Marius, și dragostea lor pentru aceste boabe “magice” s-a născut noua cafenea, și singura din Mures, care servește doar to go!

Înainte de toate vă voi spune de unde este numele cafenelei 🙂

Simplu

“Totul a început ca o glumă! Crown Coffee: chiar ne place numele și da, vrem ca ai noștri clienți să se simtă regește la noi!”

ne-a explicat rapid și zâmbitor Horațiu.

Ce aduce nou Crown Coffee

Păăăii…. În primul rând conceptul, și doar conceptul, de cafea to go! Aduce o cafea bună 100% Arabica : Ethiopia! O cafea proaspăt prăjită, sursa venind chiar de la noi din oraș. Un beneficiu adus atât cafenelei cât și ție, consumator, având zilnic o cafea proaspătă dar și un beneficiu orașului, promovând produsele și serviciile locale. Un spațiu fluid, un spațiu relativ mic dar care îți oferă acea “putere la pahar”!

Prin ce se deosebește cel mai bine Crown Coffee?

Fără reticențe

“Suntem unici prin faptul că suntem strict pe cafea to go și prin cantitățile pe care le oferim și anume 625ml, 450ml și 340ml! Să nu uit: prețurile foarte accesibile raportate la aceste cantități: totul sub 10 lei, excepție făcând smoothie-urile.”

-Horațiu.

Ce îți oferă cafeneau?

Opt sortimente de cafea din diferite regiuni ale lumii, 10 sortimente de sirop, cinci tipuri de specilități, ceaiuri, ciocolată caldă, smoothie-uri, răcoritoare, produse de patiserie, sandwich-uri și o masă cu condimente care îți dă libertatea de a-ți personaliza cafeaua.

Gândește-te ce ai vrea să încerci mâine? De ce anume îți este poftă? Care este aroma și gustul care îți va face ziua mai ușoară și comandă o cafea curajoasă! 😀

Care este cafeau care caracterizează Crown Coffee?

Red Eye Coffee – o cafea la fitru + un anumit număr de shoturi de espresso și, indubitabil, Crown Coffee Latte. Noi putem confirma că este bunăă aceasta!

Pentru tine, cel care nu poate trăi fără ciocolată și cafea, am o recomandare: Chocolate Chip Cookie Latte!! Yaaamm Yaamm!

Care este recomandarea asociaților?

Fără doar și poate toate specialitățile! Dacă nu ești străin cu noul, dacă ai curaj să treci peste acea “aceeași”, dacă vrei ceva mai dulce, aromat, puternic, deosebit, alege o specialitate! 😉

Planurile de viitor?

“Da! Vom schimba periodic cafeaua și vom introduce treptat noi sortimente.”

– Horațiu.

Gata! Te las să le încerci produsele, cafelele toateee…!! 😀

Why coffee? 

Because you can do stupid stuff faster and with more energy!

Photo credit Dorin Bonta

    Crown Coffee To Go

 • Strada Bartok Bela nr.1-3, Tîrgu Mureș
 • 0770 313 052
 • Luni-Vineri: 07:00–17:00
 • Sâmbătă: 09:00–15:00

Comments (3)

 • Delia

  Nu este singura cafenea To Go, si nici singura cu cafea proaspat prajita.

  reply
 • Foarte buna cafeaua, locatie centrala iar cafeneaua arata bine

  reply

Post a Comment