Târgu Mureş
18 Oct, Monday
6° C
TOP

Hamac – inside – review!

Dacă pe timpul verii nu am ajuns la Hamac, în weekend, iată că am ajuns toamna târziu la el!

Nu, nu la weekend, ci în noua sa locație și anume Piața Trandafirilor nr.44, fostul Sail.

Sub patronajul a 3 prieteni, Hamac-ul terasă s-a mutat inside, ideea terasei fiind păstrată prin hamace, cele care dau numele și creează atmosfera localului!

Localul se ascunde în spatele unei uși albe, care sper eu va avea și ea ceva anume/specific sau sugestiv acestuia.

Mi-a plăcut ideea acestora de a “îmbrăca” cu paleți pereții culoarului care conduce spre încăperile principale. În partea dreaptă se află încăperea principală, cea cu barul, hamacele și pupitrul Dj-ului. 10 mese, 8 hamace și 5 locuri la bar își așteaptă clienții. Majoritatea meselor și banchetelor sunt confecționate din paleți (sponsorul acestora fiind Grolsch); mă bucură când văd lucruri refolosite cu rost și nu aruncate! Un plus aici! Când nr.clienților este mai mare sau când sunt party-uri, hamacele sunt ridicate pentru a fi mai mult spațiu de desfășurare.

Cealaltă încăpere este mai micuță, mai cozy, are 4 mese și banchete, tot din paleți. Îmbunătățiri vor fi în permanență, susține unul dintre proprietari. Sperăm așa să fie că este nevoie!

Hamac are 2 parteneri principali, Grolsch și Tatratea, care au contribuit vizibil la amenajarea acestei inside terrass.

Meniul este bogat iar prețurile sunt accesibile; pe lângă băuturi, meniul are și o scurtă “rubrică” de snack-uri, vă recomand brownies iar sugestia lor este cafeaua cu oreo, mai ales dimineața! Recomandările serii sunt cocktail-urile fără alcool, cele pe bază de Tatratea, ceaiurile cu fructe comestibile (rar întâlnite în localurile din oraș) și shot-urile.

Este un lucru cu care se laudă, să spun așa, localul (pe lângă existența hamacelor) și anume pupitrul Dj-ului (suspendat) care a fost ideea lui Dj Shiver! (originală sau nu…dar e diferit)

Ce oferă special Hamac? O “inside terrass”, o ambianță specială oferită de hamace, party-uri tematice. Serile de miercuri sunt rezervate pentru karaoke, joia este seara studenților, vineri muzică electronică iar sâmbăta este seara culturală (anii 80′, 90′). Se anunță, pe viitor, piese de teatru, stand up-uri și proiecții de filme.

Important: la party-uri persoanele cu vârsta sub 18 ani nu vor avea acces!! (spre deosebire de Sail care strângea toți copilașii, băiețeii și fetițele care se alcoolizau și ieșeau în fața localului)! Intrarea la evenimente, în majoritatea cazurilor, va fi liberă!!

Și…foarte important: poți veni cu hamacul tău!! (detalii îți vor da băieții acolo) 😀

Asupra unui lucru aș vrea să le atrag atenția celor 3 proprietari: multă atenție acordată interiorului, niciuna băilor!! Sunt afară, pe coridor, sunt sub orice critică! Trebuie curățate, trebuie uși noi sau măcar uși care se închid când este ocupată!! Un lucru de care, mai ales fetele, țin cont și pun mare accent! (fără supărare, guys!) 🙂 Aa…și atenție la podea, ușor cu săritul în timpul dansului, se mișcă destul de tare! :p

Photo credit outinmures

    Hamac | permanently closed

  • Piața Trandafirilor nr.44, Tîrgu Mureș
  • 0749 073 547
  • Luni-Joi: 10:00-23:00 Vineri: 10:00-02:00
  • Sâmbătă: 14:00-04:00 Duminică: 15:00-23:00

Post a Comment