Târgu Mureş
18 Jun, Tuesday
13° C
TOP

Review Petry Bistro – Grill&Wine

Împinși de curiozitate, de poftă și de gândul la mâncare bunăăă… am făcut o scurtă dar apetisantă vizită la Petry Bistro – Grill&Wine! 😀

Fără doar și poate ai auzit, ai mâncat și ți-au plăcut preparatele magazinelor Petry.

Din dorința arzătoare și permanentă de a progresa a luat naștere și Petry Bistro – Grill&Wine, cel mai tânăr membru al familiei Petry, delicios, de-a dreptul suculent și mereu pregătit pentru a satisface cele mai pretențioase papile gustative. Acest bistro aduce orașului un plus de gust, savoare, de arome, stil și calitate.

În curtea Atelierului de Prezentare și Muzeu Petry  drăguțul bistro îți așteaptă clienții într-o ambianță plăcută, unică și răsfăț aș putea spune. 

Petry Bistro poate fi caracterizat prin câteva cuvinte: respect, tradiție, calitate.

Prin complexul meniu, prin calitatea produselor folosite, prospețimea lor, bunul gust și savoare, bistroul arată clienților săi că a lor deplină satisfacție este scopul final.

Petry Bistro are un design aparte care conferă interiorului o puternică personalitate, este alcătuit din două spații distincte, nu foarte spațioase, cu o capacitate totală de 20 mese și maxim 50 scaune, dar care oferă posibilitatea unei mini-petreceri, întâlniri cu colegii de serviciu sau a unei întâlniri de afaceri mai…relaxantă. 🙂

Bistroul este singurul local din oraș care are în posesie magicul Grill Josper, o combinație perfectă între un cuptor și un grill. Suculența, savoarea datorată cărbunilor de lemn și coaja crocantă face ca fiecare bucată de carne să fie o experiență culinară deosebită.

Meniul este unul vast: fainășaguri – platouri, gustări, salate, supe, paste, specialități la grill Josper, preparate din carne de porc, pasăre, preparate cu carne de vită, pește, garnituri, sosuri și deserturi care te încântă încă de la prima privire. Pentru iubitorii vinului, bistroul pune la dispoziție o colecție de 63 sortimente de vin, atât românești cât și străine.

Din acest meniu noi am ales să mâncăm

Costițe de porc cu glazură de barbeque 450g – 35 lei cu Cartofi în coajă la cuptor, sos de smântână și ceapă caramelizată 250g – 10 lei

Costițele au fost bune (printre cele mai bune din oraș), carnea fragedă, suculentă, potrivită cantitativ, aromată de la glazura de barbeque. Trebuie precizat faptul că aceste costițe sunt cu multă carne pe ele… yam yam!! Cartofii sunt defapt un singur cartof mai mare cu o prezentare inedită. Este o alegere bună pentru gustoasele costițe iar acea ceapă caramelizată… mh mh

Pitica Roșie, o bere craft clujeană este companionul perfect și o recomandăm tuturor pasionaților de bere craft.

iar al doilea preparat a fost

Deliciul măcelarului Petry 200g – 29 lei  cu Ardei copți  150g – 10 lei

Fripturica de porc, medium well preparată conform cerinței, a fost suculentă, gustoasă, dominată de un bun și puternic gust de grill. Un adevărat deliciu al măcelarului! În schimb ardeii copți au fost buni la gust dar… mult prea copți!! Mai puțin ținuți la copt și ar fi fost mai buni.

La Petry Bistro se pune accent pe plaiting, fiecare preparat are un anume plaiting personalizat lucru care mai aduce un plus bistroului.

Uof… papilele mele gustative ”plâng” cu gândul la aceste preparate și nu numai. :))

Gata, nu vă mai spunem nimic!

Ba da! Să aveți poftă la Petry Bistro – Grill&Wine și să ne spuneți cum v-a plăcut mâncarea! 😉

Credit foto: OutInMures și
Petry Bistro – Grill&Wine

    Petry Bistro – Grill&Wine

  • Str. Scaricica nr. 1, Tîrgu Mureș
  • 0725 510 511
  • Luni-Duminică: 12:00-23:00

Post a Comment