Share, , Google Plus, Pinterest,

Posted in:

Torturi şi multe alte bunătăţuri

Salutare,

Asta e un fel de postare de weekend, dar având in vedere că în weekend am fost uber ocupat să mă distrez şi sa mănânc unul din cele mai bune torturi ever,scriu abia acum.

Exista cineva în Mureş, Bianca o cheamă, care face cele mai bune torturi din oraş. Garantat! dar nu e chiar asa de important că sunt bune, dar le face să arate într-un mare mare fel. Dacă ai o  ocazie specială , o zi de naştere , un botez, nuntă orice şi vrei un tort iti recomand să vorbeşti cu Bianca.

unde o găsiţi ? pai ori Online pe Blogul ei Bucătăria din casa mea sau la telefon 0744534478, doar să fiţi rezonabili cu telefoanele ca mai si lucreaza full time.  de la 8 la 15.

Despre tortul meu pot să vă zic că e cel mai gustos ever. Bine , eu n-am mâncat treburile colorate pentru că e marţipan şi e foarte dulce pentru mine, dar blatul şi mai ales crema au fost minunate.

Iar forma , conţinutul şi alte aspecte sunt la alegerea voastră. În principiu singura Limită e imaginaţia clientului….

exemple aveţi aici şi aici

Tortul nostru ….

poze de aproape pe blog la Bianca…

cu bine ,

Mihai

 

Written by Mihai

Absolvent de medicina, dar n-am practicat niciodata. Lucrez la Reea și sunt antreprenor și specialist în management de sănătate, Sunt cel mai critic autor de pe OIM dar rar mi s-a intamplat sa critic fara motiv. Nimeni nu e perfect si eu profit de asta.

718 posts

One Comment

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *