Share, , Google Plus, Pinterest,

Posted in:

Program de weekend pentru ciclisti

Se anunta un weekend plin de evenimente pentru ciclistii mureseni (si nu numai). Din pacate abele evenimente au loc in acelasi timp 🙁

Duminica de la ora 10 porneste Marsul Biciclistilor din parcul Eroilor, un fel de critical mass care face parte din proiectul “Impreuna pentru un trafic mai sigur” – uitati-va la afis.

Tot duminica de la ora 11 va avea loc a cincea editie a City bike cup un concurs la care am participat si eu in trecut. Concursul va avea loc in Strandul 1 mai din Aleea Carpati. Inscrierile sunt de la ora 9 iar cocncursul incepe la 11. Taxa de inscriere este de 20 de ron pentru adulti si 10 lei pentru copii. Mai multe informatii gasiti pe siteul concursului.

 Update: am primit azi dimineata un mail cu mai multe informatii despre marsul biciclistilor. Traseul este Parcul Eroilor (Cornişa) – Str. Gh. Marinescu – Str. Mihai Viteazu – Str. Târgului – Str. Bolyai – Str. Ştefan Cel Mare – Bulevardul 1 Decembrie 1918 – Bulevardul Pandurilor – Str. Păşunii – Calea Sighişoarei – Str. Mestecănişului – Bulevardul 1848 – Str. Gheorghe Doja – Parcarea Promenada Mall. Participanţii doresc să transmită următorul mesaj: “Respectaţi-ne, noi nu poluăm.” Varsta minima pentru participanti este de 18 ani si puteti sa va inregistrati pentru tricouri aici.

Written by Laci

Un sportiv impatimit care in timpul liber sta opt ore in fata calculatorului :)

165 posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *