Share, , Google Plus, Pinterest,

Posted in:

Revelion 2017 la Fabesca Boutique Hotel

revelion-afis-sov

Se apropie cu pași grăbiți noaptea trecerii în anul 2017!!

Anul 2016 a adus în stațiunea de lângă Mureș, Sovata, un nou hotel care, încă de la deschidere, le-a dovedit clienților săi cât de importanți sunt pentru ei oferindu-le, de fiecare dată, servicii de cea mai bună calitate, petreceri memorabile, preparate delicioase și proaspete și, datorită locației, aer curat și liniște.

Pentru trecerea dintre ani, alegeți Revelionul la Boutique Hotel Fabesca****  care se anunță a fi unul imaculat, alb și elegant, frumos, memorabil, cu mâncăruri alese și băuturi speciale la open bar . Muzica de excepție va fi asigurată pe tot parcursul serii de către Cvartetul ArteMissGențiana&The Band și Party Djs. Magicianul Alin Cubix va da serii o notă și mai magică iar alături de gazda Nicu Mihoc atmosfera va fi cât se poate de relaxantă și plăcută.

Oferta Boutique Hotel Fabesca**** pentru Revelion 2017 vine cu două pachete atractive și anume

  • Pachet Glamour: Cina din 31 dec. și petrecerea din 01 ian. la prețul de 700lei/persoană
  • Pachet Pub Story: Cina din 31 dec. și petrecerea din 01 ian. la prețul de 600lei/persoană
  • Rerevelion 01 ian 2017 250 lei/persoană  

Și dacă totuși nu sunteți total convinși, frumusețea zonei și multitudinea posibilităților de agrement din zonă vă vor convinge cu siguranță: Lacul Ursu, Salina Praid, Pârtia de schi Sovata, Pârtia de schi Bucin, Sighișoara, rezervația de Taiga de la Fântâna Brazilor, expoziția de ceramică din Corund.

Convinși? 😀

Gata planurile? Mai stați pe gânduri? Sunați la 0365-100.150 sau 0731-027.639 pentru rezervări!

Fabesca Boutigue Hotel**** vă așteaptă cu drag să le fiți oaspeți și să trăiți împreună momente deosebite și de neuitat!

Pășiți în noul an în stilul Fabesca! 🙂

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *