Târgu Mureş
23 Sep, Saturday
15° C
TOP

Revelion 2017 la Fabesca Boutique Hotel

Se strigă ultimele locuri disponibile pentru Revelion 2017!!

Anul 2016 a adus în stațiunea de lângă Mureș, Sovata, un nou hotel care, încă de la deschidere, le-a dovedit clienților săi cât de importanți sunt pentru ei oferindu-le, de fiecare dată, servicii de cea mai bună calitate, petreceri memorabile, preparate delicioase și proaspete și, datorită locației, aer curat și liniște.

Pentru trecerea dintre ani, alegeți Revelionul la Boutique Hotel Fabesca****  care se anunță a fi unul imaculat, alb și elegant, frumos, memorabil, cu mâncăruri alese și băuturi speciale la open bar . Muzica de excepție va fi asigurată pe tot parcursul serii de către Cvartetul ArteMissGențiana&The Band și Party Djs. Magicianul Alin Cubix va da serii o notă și mai magică iar alături de gazda Nicu Mihoc atmosfera va fi cât se poate de relaxantă și plăcută.

Oferta Boutique Hotel Fabesca**** pentru Revelion 2017 vine cu două pachete atractive și anume

  • Petrecere de Revelion: Cina din 31 dec. la prețul de 350lei/persoană
  • Petrecere de Revelion: 01 ian.2017 la prețul de 250lei/persoană 

Și dacă totuși nu sunteți total convinși, frumusețea zonei și multitudinea posibilităților de agrement din zonă vă vor convinge cu siguranță: Lacul Ursu, Salina Praid, Pârtia de schi Sovata, Pârtia de schi Bucin, Sighișoara, rezervația de Taiga de la Fântâna Brazilor, expoziția de ceramică din Corund.

Convinși? 😀

Gata planurile? Mai stați pe gânduri? Sunați la 0731-027.639 sau scrieți pe hotel@gfabesca.ro pentru rezervări!

Fabesca Boutigue Hotel**** vă așteaptă cu drag să le fiți oaspeți și să trăiți împreună momente deosebite și de neuitat!

Pășiți în noul an în stilul Fabesca! 🙂

Post a Comment