17 Jun, Monday
0° C
TOP

Review L’esquina!

De ce L’esquina (la colț)? De ce nu La Esquina? Pentru că “în spaniolă sună mai exotic și pentru că dă bine cu apostrof”, a declarat patronul noului local.

Fostul Saga – Cocktails and Dreams și-a găsit un nou patron, un nou nume, L’esquina, și o schimbată înfățișare (pozele vorbind în acest sens).

Spațiul fostului Saga a fost micșorat, L’esquina restaurant & lounge are un număr de 15 mese cu scaune și canapele, mobilierul a fost recondiționat, tablourile schimbate cu altele colorate și înflorate, iar zugrăveala o altă nuanță; arată bine.

Ce nu mi-a plăcut mie a fost aglomerația de mese și scaune din spațiul  din fața barului. Prea multe scaune mari și mici, prea multe mese, prea spate în spate (părere pur personală)!!

Meniul food & drinks arată bine, este bogat în băuturi alcoolice și non-alcoolice, cocktail-uri, fresh-uri, ciocolată caldă ( sincer o recomand pe cea neagră cu banane!) și mâncare: sandwich-uri, supe cremă, salate (care au preț puțin cam mare – 17, 19, 20 lei), paste, aperitive. Meniul separat pentru ceaiuri și meniu pentru cafea și preparate cu cafea oferă și ele destule opțiuni.

Noi am mâncat bruschete cu roșii și busuioc și un sandwich, care au fost bune. Veniți voi cu păreri, opinii despre alte preparate mâncate aici! 🙂

Servirea este bună, prețurile sunt accesibile (excepție fac salatele), localul este curat și îngrijit.

Camera albă a fostului Saga va deveni un mare restaurant!

Acesta va avea un număr de 70-80 locuri și până la 100 locuri pentru diferite evenimente (botez, zile de naștere, petreceri private). Meniul restaurantului va fi unul internațional, cu unele preparate speciale (le veți descoperii după deschiderea restaurantului, undeva în luna decembrie).

L’esquina restaurant & lounge va organiza concerte live cu artiștii locali, stand-up comedy și mici piese de teatru.

Le dorim baftă, localul având un trecut mai greu în spate, și vom reveni cu păreri despre restaurant.

Photo credit Dorin Bonta
www.dorinbonta.ro

    L’esquina | permanently closed

  • Piața Bernady Gyorgy nr.2, Tîrgu Mureș
  • 0743 581 155
  • Luni-Vineri: 08:00–00:00
  • Sâmbătă-Duminică: 10:00–00:00

Post a Comment