Share, , Google Plus, Pinterest,

Posted in:

Săli de fitness – Out in gym

Vara ne bate-n poartă, temperaturile încep să crească, terasele sunt scoase în stradă, iar rochiţele şi hainele subţiri sunt scoase din şifonier. Poate greşesc, dar intuiţia îmi spune că e perioada aia din an în care lumea încearcă să-şi facă mai mult timp pentru a trece pe la sală. Prin “lume”, astăzi voi face referire doar la sexul frumos.

Pentru fete s-a dezvoltat în ultimii ani o adevărată piaţă în ceea ce priveşte fitness-ul  – tae-bo, pillates, zumba, aerobic, step aerobic, yoga etc – de toate pentru toate gusturile, astfel încât problemele de sănătate, greutatea sau condiţia fizică nu mai sunt acceptate ca scuze.

Domnişoarele se cam feresc de ridicat greutăţi, astfel în sălile tipice caută mai degrabă aparatele de cardio. Eu, personal, însă, mă plictisesc destul de repede pe aparate de gen aşa că am căutat ceva cât mai “interactiv”, unde să fiu motivată de activitatea celorlalţi atunci când “nu mai pot”.

În altă ordine de idei, fac apel la voi, fetelor, şi vă întreb… Preferaţi aparatele cardio sau antrenamentele de tip zumba, pillates, aerobic etc coordonate de un instructor? Preferaţi să faceţi acasă, în intimitate sau vă motivează mai degrabă să fiţi înconjuraţi de alţii care fac aceeaşi activitate? Şi mai ales, pe la ce săli aţi fost în Tg. Mureş? Care v-a plăcut cel mai mult, în special ca raport calitate-preţ? Ce sport practicaţi şi unde?

Eu am găsit o sală tare faină, despre care am să vă spun, dar mai întâi aş vrea să aud părerile voastre. 🙂

Pentru cele care se feresc de antrenamentele cu greutăţi din diferite motive, aveţi aici nişte mituri desfiinţate rând pe rând.

Written by Sandra

O stiti de pe Facebook probabil pentru ca posteaza mult si da like si share la tot ce misca. Ea e mezina echipei. E studenta in Bucuresti acum si, desi are un look emo, e o fata puternica dar mai ales iubitoare de cultura si… Luna Amara. Daca nu stiti o piesa de la ei, intrebati-o. Sigur stie piesa, versurile, cand a fost lansata, in ce context a fost compusa si cam ce voia autorul sa spuna. Visul ei e sa ajunga pe scena cu Inna!

117 posts

11 Comments

Leave a Reply
 1. Personal, cel mai tare mi-a placut Steel Tonic de la Gold Gym. Aerobic cu folosirea de steppere si la sfarsit exercitii pe saltea !

 2. Prefer fitness extrem cu un antrenor bun la sala Retro Gym Targu Mures , si calitativ si la pret cred ca e cel mai bun din oras! De ce? pt ca aici ai rezultate !

  • pfuuu asta e relaitva treaba pentru ca multe sali au antrenori buni. ne-ar ajuta niste cifre concrete totusi gen cat costa, pe unde e, program alea alea.

   • Mihai,

    Retro Gym e chiar langa piata Armatei, in capatul dispre gara. (Sorry de explicatia usor ambigua, daca te ajuta cu ceva, adresa este asta: Strada Ialomitei nr.24 Tg.Mures.)

    Abonamentul este de 90 de lei in fiecare luna. Poate parea un pret ridicat insa ei nu limiteaza intrarile (sedintele), ba chiar te incurajeaza sa vii cat mai des, ca sa ai un antrenament cat mai complet si eficient. Antrenorul, Agoston Moldovan (sau Gusti cum ii spunem noi) este foarte comunicativ, conversam des pe facebook despre antrenamente, motivatie, alimentatie si ne raspunde mereu la intrebarile pe care le avem. De asemenea, fetele de la fitness sunt deja un fel de comunitate, e o chestie faina care se intampla acolo.

    Aici e pagina de facebook cu mai multe informatii si cu oamenii pe care-i gasesti acolo de obicei.

    https://www.facebook.com/retrogym.tirgumures

    • Multumim, comentariul tau este foarte util. 90 de lei nu mi se pare exagerat, tinand cont de faptul ca am inteles ca 5 zile pe sapt sunt antrenamente iar in weekend poti face la aparate… Pare chiar rezonabil…

  • Ne poti explica de e crezi ca e calitativ cel mai bun? Iar ca preturi, in ce zona se invart? Da-ne niste detalii te rog 😀

 3. cel mai eficient este zumba si daca vrei sa slabesti si iti tonifici musculatura, in compozitia sa zumba are si miscari de maini de mijolc si picioare astfel le faci pe toate in una. Fara tras de fiare, greutati si foarte fain 🙂

One Ping

 1. Pingback:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *