Share, , Google Plus, Pinterest,

Posted in:

Stand-up comedy – …de două ori? Adjudecat !

Vă ziceam deci, că avem stand up comedy vineri, pe 19 octombrie. Acum vă anunţ că mai avem o tură de comedie planificată marţi, 23 octombrie, de la orele 21.00, în Jazz & Blues. Şi pentru că ştiţi deja locul desfăşurării acţiunii, ar fi trebuit deja să vă daţi seama şi cine sunt protagoniştii – Teo (fără drept de apel, preferatul meu din branşă, clar) şi Vio.

Teo vine cam de 3-4 ori pe an în Tg. Mureş. De fiecare dată îl ratez. De fiecare dată când îl ratez spun “data viitoare când vine, orice-ar fi, merg şi-l văd!”. Cu toate astea, mereu îl ratez. De data asta vine în ziua când vreau să merg la RIUF la Cluj. Absolut fabulos.

No, poate poate ajung totuşi. Voi, în schimb, dacă nu trebuie să mergeţi la Cluj să vă decideţi ce faceţi cu viaţa voastră şi la ce facultate mergeţi, o alegere bună ar fi să râdeţi de/cu Teo şi Vio. Iar după ce vă râdeţi, aveţi inclus în preţ, un after party la care ghiciţi cine pune muzică. DJ Sauce ! Acest Dj Sauce care începe să devină absolut omniprezent, punând muzică la aproape toate evenimentele din oraş. Mie nu-mi plac dj-ii defel că-mi place muzica live prea tare, da’ Sauce e bun – face atmosferă, şi acoperă toate gusturile şi genurile. So be there !

Biletele se achiziţionează în avans. Dar preţurile sunt următoarele: 20 lei, şi 15 lei cu reducerea de student (pe baza Studcard-ului). Rezervări la 0726-688.658

Written by Sandra

O stiti de pe Facebook probabil pentru ca posteaza mult si da like si share la tot ce misca. Ea e mezina echipei. E studenta in Bucuresti acum si, desi are un look emo, e o fata puternica dar mai ales iubitoare de cultura si… Luna Amara. Daca nu stiti o piesa de la ei, intrebati-o. Sigur stie piesa, versurile, cand a fost lansata, in ce context a fost compusa si cam ce voia autorul sa spuna. Visul ei e sa ajunga pe scena cu Inna!

117 posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *