Târgu Mureş
16 Jul, Tuesday
31° C
TOP

Am zis Stand-up Comedy – O dată…

Pentru că e oricum o perioadă foarte aglomerată cu balurile de la toate liceele, suntem invadaţi şi de d-ăştia ce fac comedie în picioare. Da’ ne place oricum, tare de tot. Astfel, fără alte adăugiri… Tibi Neuronu’ vine în al nost’ târg, vineri, 19 octombrie, de la orele 21.00 în Dublin Irish Pub. No, baiu’ ar fi că pică în acelaşi timp cu Balul de la Liceul Economic, deci se suprapune cu concertul lui Grasu XXL. Pentru mine, alegerea e evidentă, pentru că nu-mi place Grasu.

Nota Mihai: mai pui la socoteală că din partea casei se dă Tortillia cu ceva sosuri extravagante şi un shot de pălincă pentru bărbaţi şi un mojito pentru femei. 🙂 Ai toate motivele să mergi 😀

Revenind la subiect, de 3 ani, de când mă uit pe youtube la video-uri româneşti de stand-up comedy, încă nu am văzut un singur spectacol live deşi mi-am dorit. Aşa că e imperios necesar să-mi fac prezenţa. Pe Tibi Neuronu’ nu l-am căutat niciodată pe youtube, deci nu i-am auzit încă nicio glumiţă, ceea ce e bine, însă i-am urmărit cam un an şi ceva blog-ul, deci străin nu mi-e şi modul lui de gândire îmi place.

Eu voi face tot posibilul să ajung, deşi cu o noapte înainte mi-e balul şi nu ştiu cât somn voi prinde, dar asta e, facem să fie bineeeee, ca să nu fie rău.

Intrarea va fi: 15 lei, iar rezervările se fac la 0757-570.777

Mai avem un stand-up pe ţeavă curând. Articol aici.

Post a Comment